Arama sonuçları: *

1. Kaixezz

Epic games hesabım çalındı ve e maili değişti!

e mailimin şifresini zaten değiştim. ama hesabımın e mailini değiştirmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş ve benim o kadar zamanım yok. bir e posta talebi gönderemiyorum çünkü hesabın e postası benim değil. canlı sohbet açmak istiyorum ama şuan aktif biri yok
  2. Kaixezz

zaten denedim 1738683668 e postayı değiştirmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş şimdi farkettim 1738683690 sohbette hiç temsilci yok
  3. Kaixezz

Epic games hesabım çalındı ve çalan kişi e mailini değiştirdi. Ne kadar ticket açsamda boşuna. E maili değişmeye çalıştığımda attığım fotoğraftaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Epic games üzerinden hesaba hala girebiliyorum ama içim rahat değil. Ne yapmalıyım hesabı silmeli miyim?
  4. Kaixezz

TLauncher skin bozuk

1.21.4 denedim olmayınca 1.19.2 denedim yine olmadı
  5. Kaixezz

TLauncher skin bozuk

skin oldu sadece burnu içeri göçmüş 2. foto gibi olması gerek ama değil
  6. Kaixezz

TLauncher skin bozuk

Selamlar! bilgisayarımda TLauncher için bir skin yükledim fakat yüklediğim skinin şapkası, gözlüğü vs. gözükmedi. Nasıl çözerim?
  7. Kaixezz

Steam hesabım çalındı ve geri alamıyorum

Hesabımdan arkadaşlarıma link atılıyordu ve ben yapmıyordum. Siteye tıkladım ve giriş yaptım. Hesabımın telefon numarası kaldırıldı ve e posta ve şifresi değişti. Ticket oluşturdum ama hesabımı geri alabilirmiyim bilmiyorum. Sizce hesabımı geri alabilirmiyim? :(
Top Bottom