Neler Yeni

Epic games hesabım çalındı ve e maili değişti!

Kaixezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alexxxx
Epic games hesabım çalındı ve çalan kişi e mailini değiştirdi. Ne kadar ticket açsamda boşuna. E maili değişmeye çalıştığımda attığım fotoğraftaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Epic games üzerinden hesaba hala girebiliyorum ama içim rahat değil. Ne yapmalıyım hesabı silmeli miyim?

Ekler

• 1738683356099.png
    1738683356099.png
    5.4 KB · Hit: 24

Satriani

80+ Bronze
Yalnız şifre sıfırlama isterse o mail adresine gitmez mi mantık olarak, şu an pek güvende değil gibi, o yüzden bir an önce destekle görüşüp kendi mailini teyit ettirmen daha sağlıklı olur.
Normal durumlarda süre uzun olabilir ama bu senin dışında gelişen bir olay, o yüzden desteğin bunu hemen değiştirmesi lazım.

Kaixezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alexxxx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız şifre sıfırlama isterse o mail adresine gitmez mi mantık olarak, şu an pek güvende değil gibi, o yüzden bir an önce destekle görüşüp kendi mailini teyit ettirmen daha sağlıklı olur.
Normal durumlarda süre uzun olabilir ama bu senin dışında gelişen bir olay, o yüzden desteğin bunu hemen değiştirmesi lazım.
e mailimin şifresini zaten değiştim. ama hesabımın e mailini değiştirmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş ve benim o kadar zamanım yok. bir e posta talebi gönderemiyorum çünkü hesabın e postası benim değil. canlı sohbet açmak istiyorum ama şuan aktif biri yok

Ekler

• 1738683919283.png
    1738683919283.png
    16.8 KB · Hit: 7

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mail ile desteğe ulaştığımda aynı gün geri almıştım hesabımı. E posta adresine gelen faturalar sayesinde

Satriani

80+ Bronze
e mailimin şifresini zaten değiştim. ama hesabımın e mailini değiştirmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş ve benim o kadar zamanım yok. bir e posta talebi gönderemiyorum çünkü hesabın e postası benim değil. canlı sohbet açmak istiyorum ama şuan aktif biri yok
Onu anladım zaten de mevzu senin mailin şifresi değil.
Hesaba bağlı mail karşı tarafta olduğu için o mail'e EPIC sıfırlama şifresi isterse, EPIC'e yeni şifre koyar.
EPIC'te farklı doğrulamalar var mıydı emin değilim ben giriş yapıp hiç çıkmadığım için hatırlamıyorum.

Top Bottom