Neler Yeni

Epic games hesabım çalındı ve e maili değişti!

Kaixezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alexxxx
Epic games hesabım çalındı ve çalan kişi e mailini değiştirdi. Ne kadar ticket açsamda boşuna. E maili değişmeye çalıştığımda attığım fotoğraftaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Epic games üzerinden hesaba hala girebiliyorum ama içim rahat değil. Ne yapmalıyım hesabı silmeli miyim?

Ekler

• 1738683356099.png
    1738683356099.png
    5.4 KB · Hit: 28

Satriani

80+ Bronze
Yalnız şifre sıfırlama isterse o mail adresine gitmez mi mantık olarak, şu an pek güvende değil gibi, o yüzden bir an önce destekle görüşüp kendi mailini teyit ettirmen daha sağlıklı olur.
Normal durumlarda süre uzun olabilir ama bu senin dışında gelişen bir olay, o yüzden desteğin bunu hemen değiştirmesi lazım.

Kaixezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alexxxx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız şifre sıfırlama isterse o mail adresine gitmez mi mantık olarak, şu an pek güvende değil gibi, o yüzden bir an önce destekle görüşüp kendi mailini teyit ettirmen daha sağlıklı olur.
Normal durumlarda süre uzun olabilir ama bu senin dışında gelişen bir olay, o yüzden desteğin bunu hemen değiştirmesi lazım.
e mailimin şifresini zaten değiştim. ama hesabımın e mailini değiştirmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş ve benim o kadar zamanım yok. bir e posta talebi gönderemiyorum çünkü hesabın e postası benim değil. canlı sohbet açmak istiyorum ama şuan aktif biri yok

Ekler

• 1738683919283.png
    1738683919283.png
    16.8 KB · Hit: 8

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mail ile desteğe ulaştığımda aynı gün geri almıştım hesabımı. E posta adresine gelen faturalar sayesinde

Satriani

80+ Bronze
e mailimin şifresini zaten değiştim. ama hesabımın e mailini değiştirmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş ve benim o kadar zamanım yok. bir e posta talebi gönderemiyorum çünkü hesabın e postası benim değil. canlı sohbet açmak istiyorum ama şuan aktif biri yok
Onu anladım zaten de mevzu senin mailin şifresi değil.
Hesaba bağlı mail karşı tarafta olduğu için o mail'e EPIC sıfırlama şifresi isterse, EPIC'e yeni şifre koyar.
EPIC'te farklı doğrulamalar var mıydı emin değilim ben giriş yapıp hiç çıkmadığım için hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,570
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom