Arama sonuçları: *

1. A

GTA Online Enhanced Edition girilmiyor !

hocam bin defa hile kullanmadığımı konuda yazdım bilmem farkında mısınız
  2. A

🔥İndirim SAMSUNG S25 ULTRA 74.229TL / 512GB!!

bir telefona 50 60k verilmez diyip android öneren apple kötüleyen kitle nedense düşsün de alalım diyor çok şaşırdım :D tabi şimdi apple şöyle samsung böyle sevicileride gelir muhtemelen de garip şaşırtıcı mute atıp keyfime bakıcam hiç ilgilenemem o bireylerle ve asla almazdım :D kitlesine...
  3. A

dostum başlığı okudun mu ? başta yazdığımı da bunu atıyorsun ? ikinci defa söylüyorum konumu okumadan yanlış yönlendirme yapıyorsun.
  4. A

başlığı okumanı tavsiye ederim
  5. A

yok konu başlığında yalan söyleyip insanlar bana yanlış şekilde yardımcı olup yanlış yönlendirsin diye bilerek söyledim :D hocam tabii ki de kendim kastım gta+ dışında hiç bir para yatırmadım harcama yapmadım dediğim gibi yardımcı olacaksınız sanırım bilgi çözüm sahibisiniz, nasıl çözebilirim...
  6. A

Arkadaşlar selam görseldeki hatayı alıyorum. Hesabımda bu zamana kadar hiçbir yasaklanma olmadı hiçbir şekilde bir üçüncü parti yazılım kullanmadım hiçbir şekilde hile kullanmadım bir yıldır çok aktif bir şekilde 600 seviyeye ve çok aktif bir şekilde oynuyorum gerek yazılı gerek üçüncü parti...
Top Bottom