Neler Yeni

🔥İndirim SAMSUNG S25 ULTRA 74.229TL / 512GB!!

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Mertcan Uysal
Google Pixel 9a bekliyorum, almamalıyım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,175
İsim
kilan embappe

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,175
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ekran kartı
Pixel cihazlar ile diğer androidler çok kiyaslanmamalı. Pixel kullanmak istiyorsan 9 şu an al geç diyebilirim. Küçük ekran istiyorsan 9 Pro da bu nesilde aynı boyutta ekrana sahip. Bütçe darsa 9a da beklenir tanbii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var zaten ☺️
Yeni lazım hocam şöyle ösym ayarında sorularla pekiş tirsek güzel olur ,🙃🙃

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Mertcan Uysal
Pixel cihazlar ile diğer androidler çok kiyaslanmamalı. Pixel kullanmak istiyorsan 9 şu an al geç diyebilirim. Küçük ekran istiyorsan 9 Pro da bu nesilde aynı boyutta ekrana sahip. Bütçe darsa 9a da beklenir tanbii ki.
Hem fiyat farkından hemde batarya büyüklüğünden dolayı 9a bekliyorum hocam

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,438
İsim
Bilal Tepe
İkisi de değil Magic 7 Pro al geç derim. 7 yıl güncelleme sözü de geldi ki cihaz muazzam zaten.
S25 ultra ile magic 7 pro arasındayım aslında çünkü vivo x200 pro mediatek almak istemiyorum magic 7 pro 12 ram var Samsung da 12 ama tıp ve kasa hissiyatı Samsung da öne kamera performansı vs nasıl acama Samsung'a gore

şahin doğan

80+ Platinum
S25 ultra ile magic 7 pro arasındayım aslında çünkü vivo x200 pro mediatek almak istemiyorum magic 7 pro 16 ram var Samsung da 12 ama tıp ve kasa hissiyatı samaungda öne
X200 Pro, S25 Ultra'dan daha performanslı. Dımensty serisi başarılı Mediatek tarafında.

anilgl092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Kür
bir telefona 50 60k verilmez diyip android öneren apple kötüleyen kitle nedense düşsün de alalım diyor çok şaşırdım :D
tabi şimdi apple şöyle samsung böyle sevicileride gelir muhtemelen de garip şaşırtıcı mute atıp keyfime bakıcam hiç ilgilenemem o bireylerle ve asla almazdım :D kitlesine bakılsa bile alınmamalı bence.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
863
İsim
slm
Magic 7 pro mu s25u mu x200 pro mu peki ?
Kamera açısından Vivo beni çok cezbediyor Mediatek kamera konusunda biraz daha önde snapdragona göre. Aralarında ahım şahım performans farkı da yok aktarım gibi alanlarda mediatek genellikle daha önde. yanlış bilmiyorsam mediatek ile 8k 60fps çekim yapılabilirken snapdragon ile 8k 30fps yapılabiliyordu.
Kamera konusunda Vivo bana göre iphone ve samsungdan daha önde gelir ama samsungun ai özelliği ve sanırım sosyal medya işbirliği varken vivonun yokmuş.
Ekran ve AI konusunda Samsung benim gözümde biraz daha önde 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi desteği vardı ama kutu içeriği zayıf sadece 45w kablo çıkıyor, bataryası diğer markalarınkine göre ortalama 500-800-1000mAh daha düşük ve max 45w destekliyor.
Tekrar bir tercih yapacak olsam büyük ihtimalle X200 Pro veya Magic 7 Pro tercih ederdim. Her ikisi de birbirine çok yakın telefonlar ama honorun ön kamera tasarımı hiç hoşuma gitmiyor keşke birazcık daha güzel yapsalar.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,438
İsim
Bilal Tepe
Kamera açısından Vivo beni çok cezbediyor Mediatek kamera konusunda biraz daha önde snapdragona göre. Aralarında ahım şahım performans farkı da yok aktarım gibi alanlarda mediatek genellikle daha önde. yanlış bilmiyorsam mediatek ile 8k 60fps çekim yapılabilirken snapdragon ile 8k 30fps yapılabiliyordu.
Kamera konusunda Vivo bana göre iphone ve samsungdan daha önde gelir ama samsungun ai özelliği ve sanırım sosyal medya işbirliği varken vivonun yokmuş.
Ekran ve AI konusunda Samsung benim gözümde biraz daha önde 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi desteği vardı ama kutu içeriği zayıf sadece 45w kablo çıkıyor, bataryası diğer markalarınkine göre ortalama 500-800-1000mAh daha düşük ve max 45w destekliyor.
Tekrar bir tercih yapacak olsam büyük ihtimalle X200 Pro veya Magic 7 Pro tercih ederdim. Her ikisi de birbirine çok yakın telefonlar ama honorun ön kamera tasarımı hiç hoşuma gitmiyor keşke birazcık daha güzel yapsalar.
Ben oyun oynuyorum bir tık fazla günde 1 2 saat civarı telefondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyorsunuz oyunda nasıldır şuan X6 pro var wild riftte 120fps veremiyor orta ayarda 12 ram olmasına rağmen bir de TF de kasıyor dönüyor 40 50 fos mediatek 8300 var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,374
Üyeler
169,288
Son üye
chosenonefg
Top Bottom