🔥İndirim SAMSUNG S25 ULTRA 74.229TL / 512GB!!

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,250
1741171629220.png

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili)
https://app.hb.biz/3ulfXAxZMHpz sepette Samsung5000 kodunu ekleyin

Daha da düşecek rahat olun.

Sepete ekleyince 83 oluyor çakallar hemen kuponu eritmenin yolunu bulmuş

sosyal medya kullanıyorsanız almayın x200 pro arkadaşımda var hikayeler vs. leş
Evet o yüzden s25 ultra almak istiyorum yazılım aı daha iyi bazen aklım magic 7 pro kayıyor ama bilemiyorum kararsızım suanlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet o yüzden s25 ultra almak istiyorum yazılım aı daha iyi bazen aklım magic 7 pro kayıyor ama bilemiyorum kararsızım suanlik
Ram 16 olsun istiyorum aslında 12 ne biliyim bir de pili uzun olsa iyi olur baktığımda 5000mah var Xiaomi 15 ultra da dikkatimde ama tipini begenemedim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram 16 olsun istiyorum aslında 12 ne biliyim bir de pili uzun olsa iyi olur baktığımda 5000mah var Xiaomi 15 ultra da dikkatimde ama tipini begenemedim
s25 ultra almalısın kesinlikle veya apple tarafına bak

sosyal medya kullanıyorsanız almayın x200 pro arkadaşımda var hikayeler vs. leş
Sadece uygulama kameralarında mı sorun yaşıyor yoksa kameradan çekip galeriden yüklerken de sorun var mı? Yoksa kamera açısından çok sağlam telefon, S24U-S25U, 15pm-16pm yanına yanaşamaz, belki videoda apple öne geçebilir onun dışında foto için çok iyi

Sadece uygulama kameralarında mı sorun yaşıyor yoksa kameradan çekip galeriden yüklerken de sorun var mı? Yoksa kamera açısından çok sağlam telefon, S24U-S25U, 15pm-16pm yanına yanaşamaz, belki videoda apple öne geçebilir onun dışında foto için çok iyi
Hayır kamera müthiş tabi sosyal medyada kötü ama Apple kadar özgün çekmiyor bol efektli

Bu sene tepe seviye bir cihaz alacam olsam kesinlikle Honor Magic 7 Pro alırdım. Cihazın her şeyiyle değerlendirince en dolu ve fiyatını hak eden cihaz o bence. Misal Vivo X200 Pro kamera olarak daha iyi, özellikle gece çekimlerinde ama arayüzü çok kötü, Çin ve Global'e ayrı arayüz veriyor ve bu seride bazı üretim/kalite problemleri çıkan cihazlar olduğunu gördüm internette. S25U ise toplam pakette fena sayılmasa bile fiyatı yüksek ve kamerası bir çok cihazdan daha kötü. Mi 15 Ultra kamera olarak daha iyi olsa da kamera karşılaştırmalarının bir çoğunda Vivo X200 Pro'dan daha kötü durumda, ayrıca Xiaomi de yazılım kendini geliştirme, reklam olayını da tamamen kaldırmalılar.

Geri