Neler Yeni

GTA 5 Legacy hesabım Enhanced Edition'a aktarılmadı

anilgl092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Kür
Arkadaşlar selam görseldeki hatayı alıyorum. Hesabımda bu zamana kadar hiçbir yasaklanma olmadı hiçbir şekilde bir üçüncü parti yazılım kullanmadım hiçbir şekilde hile kullanmadım bir yıldır çok aktif bir şekilde 600 seviyeye ve çok aktif bir şekilde oynuyorum gerek yazılı gerek üçüncü parti gerek hile olsun hiçbir şekilde bir yasaklama veya kısıtlamamı olmadı hesabım zaten 600 seviyeden daha da fazla tüm gereklilikleri karşılıyorum ama nedense böyle bir sorun yaşıyorum ve giremiyorum bunun sebebini bilen var mı yoğunluktan dolayı olduğunu düşünmüyorum.
photo_2025-03-05_12-04-13.jpg

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

CptSpork

80+ Bronze
600 seviyeyi hilesiz mi kastın gerçekten

anilgl092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Kür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
600 seviyeyi hilesiz mi kastın gerçekten
yok konu başlığında yalan söyleyip insanlar bana yanlış şekilde yardımcı olup yanlış yönlendirsin diye bilerek söyledim :D hocam tabii ki de kendim kastım gta+ dışında hiç bir para yatırmadım harcama yapmadım dediğim gibi yardımcı olacaksınız sanırım bilgi çözüm sahibisiniz, nasıl çözebilirim sorunu ?

CptSpork

80+ Bronze
yok konu başlığında yalan söyleyip insanlar bana yanlış şekilde yardımcı olup yanlış yönlendirsin diye bilerek söyledim :D hocam tabii ki de kendim kastım gta+ dışında hiç bir para yatırmadım harcama yapmadım dediğim gibi yardımcı olacaksınız sanırım bilgi çözüm sahibisiniz, nasıl çözebilirim sorunu ?
Hocam sorunun çözümünü tam bilmemekle beraber başkalarının yaşadığını da biliyorum. Buradan belki yardım alabilirsiniz.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Hile veya mod kullanılmışsa bu yazı çıkıyor.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
BYsimiti
genel sorun hileden değil herkes bu sorunu yaşıyor tek çare beklemek

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci

anilgl092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Kür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CptSpork

80+ Bronze
6 sene önce hileyle 150 level 300m para basmıştım bugün enhanced'e ilk girişimde aktarma işlemi yapabildim sorunsuz bir şekilde. hileyle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum ama yakın zamanda abartarak hile yaptıysanız direk banlı oluyorsunuz bu sürümde diye biliyorum.

anilgl092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Kür
6 sene önce hileyle 150 level 300m para basmıştım bugün enhanced'e ilk girişimde aktarma işlemi yapabildim sorunsuz bir şekilde. hileyle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum ama yakın zamanda abartarak hile yaptıysanız direk banlı oluyorsunuz bu sürümde diye biliyorum.
hocam bin defa hile kullanmadığımı konuda yazdım bilmem farkında mısınız

CptSpork

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,374
Üyeler
169,288
Son üye
chosenonefg