Arama sonuçları: *

1. F

Ubisoft Üzerinden Xsolla ile Alınan Oyun Gelmedi

Xsolla ile görüştüğünde hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Ama ubisoft çok yardımcı olur.
  2. F

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 2.699 TL

İndirim bitmiş sanırım.
  3. F

1TB M2 PCIe 4.0 DRAM li NVME SSD ÖNERİSİ

%10 indirimi kullanmıştım ama neden olmasın hocam bunu alabilirim. Aklıma takılan şey şu, kingston renegade ve kc3000 şu an 4000 lira bandında. Bununla arasındaki 300 liraya kıymaya değer mi ? 1746768095 Yazma okuma hızı ve fiyat açısından çok iyi duruyor hocam. Teşekkürler.
  4. F

Hocam iyzico ile taksit de yapmak istiyorum, fakat öneri için çok teşekkür ederim
  5. F

Arkadaşlar merhaba. Paraparola ve iyzico ile 1300 tl kadar cashbackim var. 1TB DRAM'i olan PCIe 4.0 bir ssd almak istiyorum. Bütçem cashback dahil 4bin civarı fakat tabii ki ne kadar ucuz o kadar iyi. Yalnız alacağım sitenin iyzico ile öde seçeneği olması gerekiyor oradaki 900tl yi...
  6. F

Öneri 1TB m2 ssd önerisi yapar mısınız

Arkadaşlar DRAM li öneride bulunabilir misiniz ?
  7. F

F/P gamepad önerisi lazım.

Yok hocam. Switch var hair trigger modunu aktif edebilmek için fakat direnç arttırma tuşu yok. İkisi de aynı. Ben gizala ile görüşüp iki ilan arasındaki farkı sormuştum. İlk açtıkları, şarj standının görünmediği ilanda entegrasyon problemi yaşamışlar. İkinci ilanı da, ürüne şarj standı dahil mi...
  8. F

F/P gamepad önerisi lazım.

Kesinlikle Cyclone 2 almalısın. Aynı fiyat bandındaki alternatiflerinin hepsinden iyi teknolojiye sahip. Stickleri TMR, triggerları hall effect. , 1 ay olmadı henüz daha, 2 tane xbox kolu sipariş ettim ve ikisini de iade edip Cyclone 2 aldım. Aldığım en akıllıca alışveriş kararıydı diyebilirim...
  9. F

[DEV] RTX5060Ti sistem vs RX 7800XT | Hangisini Almalıyım?

2k çözünürlük için aslında ikisi de ideal kartlar değil hocam. 7800xt giriş seviyesi 2k kartıyken, 5060ti frame gen 4 ile 2k da seni rahatlatabilir.
  10. F

RX 7800 XT RYZEN 5 7600 VS RTX 4060 RYZEN 5 7500F

"Bütçemi çok fazla zorlayacak" diyerek zaten kendi cevabını kendin vermişsin. Söylediğin oyunlarda 4060 seni kurtarır, ayrıca sabah 8 akşam 7 çalışan biri için 10k fazladan ödeyip faydalanamayacağın performans artışını almak da mantıklı değil kanımca. Aradaki performans farkı 10k dan fazla bile...
  11. F

Kulaklıkla şarkı dinlediğim ertesi günü baş ağrısı

Hocam aktif gürültü engelleme kullanıyor musunuz ?
  12. F

🔥İndirim Samsung Odyssey G65B 32 İnç 2K 240 Hz 12.415 TL

27 inç olanını kullanıyorum scan lining var.
  13. F

🔥İndirim Asus TUF A15 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 35.999 TL

F15 serisi kullandım ben de hocam. Bir serisinde bu sorunu yaşayınca, ikinci kez deneme riskine girmem şahsen. Soğutması düzgün olduğu genel kanı olan marka modellere yönelmeyi tercih ederim. 1744957251 11400h ve 3050li modeldi.
  14. F

🔥İndirim Asus TUF A15 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 35.999 TL

asus tuf serisinden bir bilgisayar kullandım. Soğutma sistemleri berbat. Kesinlikle tuf serisi önermiyorum.
  15. F

BIOSTAR B650MP-E Pro anakart ile 9800X3D kullanılır mı?

Hocam anakartı kullanmamış arkadaşların uzaktan sallamalarına kulak asmamanı tavsiye ederim. Gayet güzel anakart, işini görür. Fiyatı da makul. İleriki dönemde değiştirmeye yönelik şekilde alıp kullanıp satarsın sana hiçbir problem yaşatmayacaktır.
  16. F

Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

Sınırsız paketi kaldırmışlar şimdi kontrol ettim. 200gb 1000tl diyor. Akıl işi değil gerçekten.
  17. F

Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

Sınırsız paketi de var kotalısı da var fakat sınırsız paketi çok pahalı. Modem veriyorlar kendi içerisinde sim kartı olan. Bulunduğun bölgede mobil veri iyi çekiyorsa internet de iyi çeker hocam.
  18. F

İngilizceyi A1'den C1'e Nasıl Geliştirebilirim?

Hiç kullanmadım maalesef. Uygulamalardan kelime öğrenmek için MemRise, konuşma pratiği için EvaEnglish kullanabilirsin.
  19. F

Anlayarak konuşmanın artısı anlayarak konuşmaktır. Konuşamayıp grammer sorusu çözebilmek öğrencileri sonsuza dek lanetliyor. O vakitten sonra sürekli kafalarında Türkçe --> İngilizce çeviri yapıp konuşmaya çalışıyorlar. Öncelikle anlayarak konuşabilmek ve sonrasında dil kurallarına hakim olmak...
  20. F

En çok reklam yapılanlarında çalıştım. Çok ünlü bir rock müzik sanatçısını reklamlarında kullanan kırmızı okullar tam olarak bu dediğim şeyi yapıyorlar. Kendini geliştirmek için dili bir ders gibi grammar bütünü olarak görmeyip, anlamlı iletişim yoluyla öğrenmeye çalışmalısın. Tabii ki...
Geri