1TB M2 PCIe 4.0 DRAM li NVME SSD ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
4000
Arkadaşlar merhaba. Paraparola ve iyzico ile 1300 tl kadar cashbackim var. 1TB DRAM'i olan PCIe 4.0 bir ssd almak istiyorum. Bütçem cashback dahil 4bin civarı fakat tabii ki ne kadar ucuz o kadar iyi. Yalnız alacağım sitenin iyzico ile öde seçeneği olması gerekiyor oradaki 900tl yi kullanabilmem için. Yardımcı olursanız sevinirim.

o geleni kullanmak için iyzico ile ödemeye gerek yok sanal kart olusturup onun numalarını kullabilirsin içine eksik miktarı at yeterli
gen 4 içinde renegade ya s70 blade e bak

o geleni kullanmak için iyzico ile ödemeye gerek yok sanal kart olusturup onun numalarını kullabilirsin içine eksik miktarı at yeterli
gen 4 içinde renegade ya s70 blade e bak
Hocam iyzico ile taksit de yapmak istiyorum, fakat öneri için çok teşekkür ederim

2.4k fiyata geliyorsa makul.
%10 indirimi kullanmıştım ama neden olmasın hocam bunu alabilirim. Aklıma takılan şey şu, kingston renegade ve kc3000 şu an 4000 lira bandında. Bununla arasındaki 300 liraya kıymaya değer mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Model olarak bunu önerebilirim.

Yazma okuma hızı ve fiyat açısından çok iyi duruyor hocam. Teşekkürler.

%10 indirimi kullanmıştım ama neden olmasın hocam bunu alabilirim. Aklıma takılan şey şu, kingston renegade ve kc3000 şu an 4000 lira bandında. Bununla arasındaki 300 liraya kıymaya değer mi ?
Renegade'i; ParolaPara'yla, İyzico'yla almak mümkünse alınabilir ancak 4k fiyat daha aşağı inmiyorsa bu model alınabilir.
bunda dram varmı
Var.
S70 Blade riskli bir model, alınmaması daha iyidir. Yazma/okuma hızı da gösterilen teorik değerdir. Bir diskin, 10k MB/s hız verebiliyorsa vermesi mi önemli yoksa verileri düzgün bir şekilde saklayabilmesi mi?

Son düzenleme:
Renegade'i; ParolaPara'yla, İyzico'yla almak mümkünse alınabilir ancak 4k fiyat daha aşağı inmiyorsa bu model alınabilir.

Var.
S70 Blade riskli bir model, alınmaması daha iyidir. Yazma/okuma hızı da gösterilen teorik değerdir. Bir diskin, 10k MB/s hız verebiliyorsa vermesi mi önemli yoksa verileri düzgün bir şekilde saklayabilmesi mi?
İtopya dan 3k ya Kioxia exceria pro aldım iyzico - parolapara ile uyguna geldi. İyimidir bu ssd.

Son düzenleme:
Geri