Sana ithalat ücreti feda olsun. Tükkanımız da çeşit çok.Hocam sonradan baktım ama ithalat ücreti olduğundan maalesef 2.1k'ya denk geliyor.
Netac hakkında zamanında çok iyi şeyler duymamıştım. Tabii bu şans işi ama riske atmak istemiyorum Buna bu parayı vereceğime attığım Corsairi alırım yüksek ihtimalle.Sana ithalat ücreti feda olsun. Tükkanımız da çeşit çok.
https://www.trendyol.com/netac/nv50...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.65.4
https://www.netac.com/product/15.html
Attığım Corsairda DRAM var. Hızları da güzel O nasıldır?1700 TL civarlarına dramsiz ve kötü marka pci 4 alacağına ya bütçeni arttır kc3000 falan al ya da pci 3.0 samsung 970 evo plus al
corsair alınır hocam ama butcenızı dedıgım gıbı zorlayabılırsenız kc3000 alın nirvana bır ssd nız olsunNetac hakkında zamanında çok iyi şeyler duymamıştım. Tabii bu şans işi ama riske atmak istemiyorum Buna bu parayı vereceğime attığım Corsairi alırım yüksek ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım Corsairda DRAM var. Hızları da güzel O nasıldır?
Sorun çıkarmaz hocam; karalamalara aldanma.Netac hakkında zamanında çok iyi şeyler duymamıştım. Tabii bu şans işi ama riske atmak istemiyorum Buna bu parayı vereceğime attığım Corsairi alırım yüksek ihtimalle.
QLC NAND kullanıyor, işletim sistemi kuracaksan hızlı yıpranıyor bilgisi var bendeNetac hakkında zamanında çok iyi şeyler duymamıştım. Tabii bu şans işi ama riske atmak istemiyorum Buna bu parayı vereceğime attığım Corsairi alırım yüksek ihtimalle.
Ssd’nin ömrü konusunda görüşüne değer verdiğim bi kullanıcı şunu yazmış, yine adata 850 lite konusuna; Her şeyin çok hızlı eskidiği elektronik sektöründe en az önemli konu, ömürdür. 20 küsur yıldır bilgi işlem sorumlusuyum, ömrü dolabilen sadece iki donanım biliyorum; mouselarda sol mikro switch ve projeksiyonlarda lamba. Onlar dışındaki tüm donanımlar, ya arıza verdikleri için, ya da yetersiz kaldıkları için kullanımdan çekildiler. Mesela bu konudaki SSD, 250 TBW değeri ile kısa ömürlü sınıfında. Her gün, hiç sektirmeden 30 GB veri yazarsanız, çeyrek asır sonra ömrü bitiyor. Alacağınız SSD'yi evladınıza miras olarak bırakmak gibi bir fantaziniz yoksa, ömür olayına takılmayın. |
gayette takılın, az ömürlü ssd aldım 1 yıl sonra oyun indiremez oldum çöpe attım
Ssd’nin ömrü konusunda görüşüne değer verdiğim bi kullanıcı şunu yazmış, yine adata 850 lite konusuna;
Her şeyin çok hızlı eskidiği elektronik sektöründe en az önemli konu, ömürdür. 20 küsur yıldır bilgi işlem sorumlusuyum, ömrü dolabilen sadece iki donanım biliyorum; mouselarda sol mikro switch ve projeksiyonlarda lamba. Onlar dışındaki tüm donanımlar, ya arıza verdikleri için, ya da yetersiz kaldıkları için kullanımdan çekildiler.
Mesela bu konudaki SSD, 250 TBW değeri ile kısa ömürlü sınıfında. Her gün, hiç sektirmeden 30 GB veri yazarsanız, çeyrek asır sonra ömrü bitiyor.
Alacağınız SSD'yi evladınıza miras olarak bırakmak gibi bir fantaziniz yoksa, ömür olayına takılmayın.
dram yok o corsairde bu aradaNetac hakkında zamanında çok iyi şeyler duymamıştım. Tabii bu şans işi ama riske atmak istemiyorum Buna bu parayı vereceğime attığım Corsairi alırım yüksek ihtimalle.
Teknolojik alet şans işi, dramden değil de ürünün kalitesinden patlamıştır ssd . 5 senedir eski bilgisayarımda 250gb adata sata ssd kullanıyorum hala taş gibi, 5 senedir işletim sistemi yüklü şekilde sürekli oyun indirip silerek kullandım. Dediğim gibi şans birazdagayette takılın, az ömürlü ssd aldım 1 yıl sonra oyun indiremez oldum çöpe attım
O zaman bütçemi arttırmaya çalışıp KC3000 almak en mantıklısı olacaktır. Çünkü render falan alan biriyim bu yüzden zaten şuan bulunan ssdmin sağlığını 2 yıldan daha kısa bir sürede %52'lere düşürdüm. Arada donuyor oyunlarda. Yeniden başlatmam gerekiyor pcyi. Bu yüzden ömür olayına biraz takılan biriyim.QLC NAND kullanıyor, işletim sistemi kuracaksan hızlı yıpranıyor bilgisi var bende
Ayrıca ürünün 3 yıl garantisi var patlarsa gönderir yenisini alırgayette takılın, az ömürlü ssd aldım 1 yıl sonra oyun indiremez oldum çöpe attım
dram yok o corsairde bu arada