Kulaklıkla şarkı dinlediğim ertesi günü baş ağrısı

erdem7975

80+
Reaksiyon skoru
22
Genelde şarkı dinlediğim günün sabahından başlayıp yatana kadar geçmeyen baş ve kulak ağrım mevcut. Kulaklık ile müzik dinlemeyi seviyorum ama yaşanan bu hadiseler bana engel oluyor. Tavsiyeniz nedir bir KBB doktoruna mı görünmeliyim yoksa beyin cerrahına mı?

Hocam aktif gürültü engelleme kullanıyor musunuz ?

Genelde şarkı dinlediğim günün sabahından başlayıp yatana kadar geçmeyen baş ve kulak ağrım mevcut. Kulaklık ile müzik dinlemeyi seviyorum ama yaşanan bu hadiseler bana engel oluyor. Tavsiyeniz nedir bir KBB doktoruna mı görünmeliyim yoksa beyin cerrahına mı?
ilk kablosuz kulaklığımı alıp kullanmaya başladığımda bende de aynısı oldu 1-2 devam etti artık olmuyo ilk defamı kulanıyosun?

Kulaklık kulak içi mi kulak üstü mü

Kulaklık kulak içi mi kulak üstü mü
Kulakiçi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk kablosuz kulaklığımı alıp kullanmaya başladığımda bende de aynısı oldu 1-2 devam etti artık olmuyo ilk defamı kulanıyosun?
3-4 yıldır farklı markalar kullanıyorum ama son 6 aydır falan var bu durum.

Hocam aktif gürültü engelleme kullanıyor musunuz ?
Hayır, kullanmıyorum

Kulakiçi

3-4 yıldır farklı markalar kullanıyorum ama son 6 aydır falan var bu durum.

Hayır, kullanmıyorum
silikonlu mu

Geri