Arama sonuçları: *

1. B

En fazla ne kadar maaş alabilirim

Tamamdır knk saol desteğin için
  2. B

Reis vallaha sana söyliyim yani yakın 1 tarla yok hepsi çok uzakta zaten İstanbul'da oturuyorum ailemden bı tanıdığın dükkanı yok ama babamın tanıdığı 1 sanayi var orada çalışsam dediklerine göre ilk 1-2 ay para vermeyecekler çünkü işi öğreniyorum yani garsonluk da iyi para var o yüzden...
  3. B

Nasıl belgeleteceğim peki
  4. B

Ya şöyleki belge olarak ne kastettiğini bilmiyorum ayrıca tahmin olarak söyledim ingilizce seviyemi yani tam olarak seviyemi bilmiyorum
  5. B

İngilizce seviyem B2 olabilir
  6. B

Gelişme: arkadaşlar oteller ile iletişime geçtim wp den yazdım 18 yaş altı alınmıyor dediler garson olarak sizce ne yapmalıyım nerelerde çalışabilirim 1742229929 Güzel yapmışsın ama haftalık 1 k da güzel para
  7. B

Peki teşekkür ederim
  8. B

Peki beni her otel alabilirmi çünkü otellerde genellikle 18 yaşındakiler falan çalışıyo ben ise 15 yaşındayım
  9. B

Nerelerde alabilirim İstanbul'da oturuyorum da öneri varsa yazarsanız güzel olur
  10. B

15 yaşındayım yazın çalışmak istiyorum garsonluk var aklımda veya otelde herhangi bir yerde çalışan varsa en fazla ne kadar para kazanabilirim aylık telefon alıcam tecrübem yok 1742154991 Çalışan birisi varsa bilgi verebilirmi
  11. B

Para kazanmak için iş

Teşekkür ederim sağolun
  12. B

Para kazanmak için iş

Verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim
  13. B

Para kazanmak için iş

Zaten ingilizce çalışıyorum bayaa sadece iş olarak da çalışmak istiyorum gelecek hayata adapte olabilmek için
  14. B

Para kazanmak için iş

İngilizce öğretmenliği istiyorum İngilizcem bayaa iyi
  15. B

Para kazanmak için iş

Umarım 10 dan fazla verirler
  16. B

Para kazanmak için iş

Tanıdık var knk babam benim yerime yatırım yapıyo altın olarak ben sadece yazın iyice çalışıp iyi para kazanmak istiyorum sanayi de yıkama yağlama ve lastik kolay sadece ne kadar maaş alabilirim onu bilmiyorum siz biliyorsanız söylermisiniz
  17. B

Para kazanmak için iş

Maaş ne kadar alabilirim peki
  18. B

Para kazanmak için iş

Sanayide birçok farklı yerler var bende çok kilolu değilim 40 kilo falanım yani ona göre sanayide ne yapabilirim ağır şartlar olmayacak şekilde
  19. B

Para kazanmak için iş

15 yaşıma yeni girdim para kazanmak için işe girmek istiyorum çıraklar internette yazana göre 20000 TL maaş alıyorlar bende o civarlarda alabilirmiyim almak istiyorum almak için hangi işe girmem gerek
Geri