Sanayide birçok farklı yerler var bende çok kilolu değilim 40 kilo falanım yani ona göre sanayide ne yapabilirim ağır şartlar olmayacak şekildeöncelikle kendine hedefler belirleyip derslere ağırlık vermeni tavsiye ederim. okul dışı veya yaz aylarında çalışmak için önerebileceğim senin de el yatkınlığına ve becerine göre kuaförde veya sanayide kendini geliştirmen olabilir.
Maaş ne kadar alabilirim pekioto elektrik olabilir ama orada uzun süre pişmen gerekir
yıkama/yağlama
oto lastik aklıma gelen diğerlerine göre daha kolay olanlar
EDİT: Çok özür dilerim 15i 25 yaşında okudum.15 yaşıma yeni girdim para kazanmak için işe girmek istiyorum çıraklar internette yazana göre 20000 TL maaş alıyorlar bende o civarlarda alabilirmiyim almak istiyorum almak için hangi işe girmem gerek
Kanka ben de 15 yaşımda araştırmıştım ama iş bulamamıştım daha sonra çevremdeki yerlere sordum hiçbiri almadı imkanın varsa bursluluk maaşı al ve altın vb. alıp yatırım yapmanı öneririm onun dışında anne babanın adına kripto hesabı açıp teknik analiz öğrenip yapabilirsin ama ben onu da yapamadım yani çok az seçenek var tanıdık varsa onlara sormanı öneririmMaaş ne kadar alabilirim peki
Umarım 10 dan fazla verirlermaaş olarak o söylenen paraları alabileceğini sanmıyorum. öyle yerler günlük veya haftalık yevmiye usulü çalıştırırlar. emin olmamakla birlikte aylık 10 civarı verirler diye düşünüyorum
Kardeşim meslek sahibi olan bir kişi olarak sana soruyorum senin istediğin nedir meslek olarakUmarım 10 dan fazla verirler
İngilizce öğretmenliği istiyorum İngilizcem bayaa iyiKardeşim meslek sahibi olan bir kişi olarak sana soruyorum senin istediğin nedir meslek olarak