Neler Yeni

En fazla ne kadar maaş alabilirim

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Ya şöyleki belge olarak ne kastettiğini bilmiyorum ayrıca tahmin olarak söyledim ingilizce seviyemi yani tam olarak seviyemi bilmiyorum
belgen yoksa tahminle c2 de desen işe yaramaz belgelet öyle dene

MufasaBoss

80+ Bronze
15 yaşındayım yazın çalışmak istiyorum garsonluk var aklımda veya otelde herhangi bir yerde çalışan varsa en fazla ne kadar para kazanabilirim aylık telefon alıcam tecrübem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışan birisi varsa bilgi verebilirmi
Arkadaşım Var 2 Tane Garson
1 Tanesi Yeni Başladı Günde 10 Saat 800 Tl Yemek+İçecek
Öbür Arkadaş Uzun Zamandır Başka Yerde Çalışıyor Günlük 1200 Tl 9 Saat Tatlı+İçecek

MufasaBoss

80+ Bronze
Nasıl belgeleteceğim peki
Reis Benimde Yaş 15 Ben Tarlada Çalışıyorum Bizim Tanıdık Var Günde 1000 Tl Alıyorum Torpilsiz Herkes Gibi Aynı Parayı Alıyorum Tarlayıda Düşünebilirsin Yada Ailenden Biri Varsa Onun Dükkanında Çalış Tarla İnsanların Gözünü Korkutuyor Biraz Ama Öyle Hayvan Gibi Çalışmak Yok Molalar Oluyor

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Reis Benimde Yaş 15 Ben Tarlada Çalışıyorum Bizim Tanıdık Var Günde 1000 Tl Alıyorum Torpilsiz Herkes Gibi Aynı Parayı Alıyorum Tarlayıda Düşünebilirsin Yada Ailenden Biri Varsa Onun Dükkanında Çalış Tarla İnsanların Gözünü Korkutuyor Biraz Ama Öyle Hayvan Gibi Çalışmak Yok Molalar Oluyor
Reis vallaha sana söyliyim yani yakın 1 tarla yok hepsi çok uzakta zaten İstanbul'da oturuyorum ailemden bı tanıdığın dükkanı yok ama babamın tanıdığı 1 sanayi var orada çalışsam dediklerine göre ilk 1-2 ay para vermeyecekler çünkü işi öğreniyorum yani garsonluk da iyi para var o yüzden garsonluğu seçiyorum ama onuda nerede bulucam bilmiyorum

MufasaBoss

80+ Bronze
Reis vallaha sana söyliyim yani yakın 1 tarla yok hepsi çok uzakta zaten İstanbul'da oturuyorum ailemden bı tanıdığın dükkanı yok ama babamın tanıdığı 1 sanayi var orada çalışsam dediklerine göre ilk 1-2 ay para vermeyecekler çünkü işi öğreniyorum yani garsonluk da iyi para var o yüzden garsonluğu seçiyorum ama onuda nerede bulucam bilmiyorum
9.Sınıfta Çocuk Vardı Sanayiye Gitcem Manyak Para Var Knk Siz Enayi Gibi Okuyun Dedi Okulu Bıraktı 1 Hafta Sanayiye Gitti Yapamadı Evde Yatıyor Sigaraya Başlamış Serseri Olmuş Sanayi Cidden Zor Garson Ol Günübirlik Paranı Alırsın Cafe Caddeleri Vardır İstanbulda Tek Tek Sor Eleman Lazım Mı Diye Sanayiyi Boşver

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
9.Sınıfta Çocuk Vardı Sanayiye Gitcem Manyak Para Var Knk Siz Enayi Gibi Okuyun Dedi Okulu Bıraktı 1 Hafta Sanayiye Gitti Yapamadı Evde Yatıyor Sigaraya Başlamış Serseri Olmuş Sanayi Cidden Zor Garson Ol Günübirlik Paranı Alırsın Cafe Caddeleri Vardır İstanbulda Tek Tek Sor Eleman Lazım Mı Diye Sanayiyi Boşver
Tamamdır knk saol desteğin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,773
Üyeler
170,047
Son üye
huto555
Top Bottom