2 Carrefour ile ne kadar kazanırım?

Neutew

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. İleride babamın Carrefour mağazasını işletip yeterli sermayem olunca 2 tane daha Carrefour açmayı düşünüyorum. Biri 150 metrekare diğeri 100 metrekare olmasını planlıyorum. 150 metrekare olan Antalya Muratpaşa da 100 metrekare olan da Antalya Konyaaltı nda olmasını planlıyorum. Bu işlerle uğraşan veya uğraşmış abilerim varsa eğer planlarım iyi mi? Tavsiyeleriniz var mı? Bu 2 Carrefour mağazasını açmam ger giderleriyle beraber kaç tl maliyet olur yani ne kadar sermaye lazım? Bu işten aylık ve yıllık tahmini ne kadar kazanabilirim? Yani benim cebime ne kadar para girer? Biliyorum bunun gibi işlerin kazancı kesin verilmez ama sadece bir tahmin rica edicem bu işlerle uğraşmış veya uğraşan veya uğraşan bir tanıdığı olanlardan.

Dediğiniz gibi net kazanç verilemez. Bunun yanında tahmini kazanç da verilemez. Günde 10 bin ciro da yapabilirsiniz 100 binde. Aşırı değişken şeyler bunlar.

herhangi bir kazanç verme gibi bir lüksün yok çünkü bunun günlük ne kadar yapacağı belli olmuyor ve ürünlerin tarihiydi oydu buydu gibi etkenler bunda baya bir zarar ettirebilir evet ürünü ona göre alıyorsun ama ne olacağıda belli olmuyor

Bu planlarla fazla uçma derslere önem ver yeter. Üniveristeyi kazandığında babanla oturur konuşursun market konusunu.

Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. İleride babamın Carrefour mağazasını işletip yeterli sermayem olunca 2 tane daha Carrefour açmayı düşünüyorum. Biri 150 metrekare diğeri 100 metrekare olmasını planlıyorum. 150 metrekare olan Antalya Muratpaşa da 100 metrekare olan da Antalya Konyaaltı nda olmasını planlıyorum. Bu işlerle uğraşan veya uğraşmış abilerim varsa eğer planlarım iyi mi? Tavsiyeleriniz var mı? Bu 2 Carrefour mağazasını açmam ger giderleriyle beraber kaç tl maliyet olur yani ne kadar sermaye lazım? Bu işten aylık ve yıllık tahmini ne kadar kazanabilirim? Yani benim cebime ne kadar para girer? Biliyorum bunun gibi işlerin kazancı kesin verilmez ama sadece bir tahmin rica edicem bu işlerle uğraşmış veya uğraşan veya uğraşan bir tanıdığı olanlardan.
Reis Bence Liseyi Bitirmeden Kafa Yorma Bu Muhhabetlere Daha 3 Sene Var Kafa Yorma

Dostum sadece markette değil ne olursa olsun ticarette belli bir kazanç öngürlemez.

100 metre kare market mi bakkal mı bizim ev bile 144

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,813
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri