Arama sonuçları: *

1. A

Goodbye DPI'da Taşanan Sorun ve Yardım

yaptım yine internet gitti ve dnsi kendi elimle değiştirdim goodbyeDPI olmadan böyle kullandım dün ama bu sabah bilgisayarı açınca yine internet yoktu dns ayarlarını otomatiğe alınca geldi sanırım sorun goodbyeDPI alakalı değil modem kendisi engelliyormuş gibi geliyor böyle bir şey olabilir mi
  2. A

buraya nasıl gireceğim peki
  3. A

Çözüldü✓ Rx 6800 xt/rx 6800 mü? Yoksa Rtx 4060/5050/3080 ti mi?

evet inanmayın dolandıcı eski ilan alıp pasife çekiyorlar daha sonra uzun zamandır satılmamış gibi gösterip uyguna koyuyorlar fiyatı o 29 adet satışta genelde yan hesaplarından kendi satın aldığı 200tl lik ürünler birde aklınızda kalsın bir satıcının 20 değerlendirmesi olupta hepsi 5 yıldızsa...
  4. A

Merhaba öncelikle iyi akşamlar bilgisayarı bir gece kapattım ve diğer gün açtığımda ise kablolu olarak internet yoktu kabloyu görüyor ama internet erişimi yok diyordu yapay zekaya danıştım modemin sitesinden ayar yaptım bu sefer kablosuz olarak aynı sorunu yaşadım müşteri hizmetlerini arayıp...
  5. ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG 4600 MHZ DDR4 AM4

Comment by 'alperenalppp' on the classified ad 'ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG 4600 MHZ DDR4 AM4'

Şükürler olsun bu günde paramız sıfır almaya yetti
  6. RTX 3070 + Ryzen 5 5600 Performans Sistemi — Kutulu, Garantili, Tertemiz

Question by '{name}' in classified ad 'RTX 3070 + Ryzen 5 5600 Performans Sistemi — Kutulu, Garantili, Tertemiz'

Fiyatları yazarken ne düşünüyorsunuz anlamıyorum 27ye daha iyisini satıyorum süstelik ekran kartı dışında hepsi sıfır toplanabilir bu fiyata
  7. A

AMD Ryzen 5 5600 İşlemci için Ekran Kartı Önerisi

5070 diyenler olmuş dinlemeyin aşırı darboğaz yapar ikinci el temiz 3070 bulun 10bin civarına en fiyat performans karttır aynı fiyat amdlerden bile oldukça iyi performans veriyor darboğaz olmaz
  8. Temiz ilk sahibinden gaming  pc

Reply to question by 'alperenalppp' on the classified ad 'Temiz ilk sahibinden gaming pc'

Hocam şimdi gördüm sadece elden yazmışsınız ben ankaradayım sahibinden letgo gibi yerlerden satmayı düşünürdeniz whatsapp beklerim
  9. Temiz ilk sahibinden gaming  pc

Reply to question by 'alperenalppp' on the classified ad 'Temiz ilk sahibinden gaming pc'

Sorun yok bende geç gördüm whatsapp yazar mısınız numaram 0546 452 40 59
  10. A

Rx6650xt mi RTX 2070 PCli Sistem mi?

Başka bir forum da birisi de axle ekran kartları kronik sakın alma dedi driver kurulmuyor eski kurarsın sorun yaşarsın dediler tam bilgim yok hocam sizce?
  11. A

Rx6650xt mi RTX 2070 PCli Sistem mi?

Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım için sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi 2 bilgisayar buldum uygun fiyatlı ama hangisini seçeceğimi bilemedim sizde fiyatı yüksek olan daha iyidir mantığıyla cevaplamak yerine fiyatına göre hangisi daha iyi hangisi 1080p’de daha...
  12. A

Sistemim kaç para eder

R3 2300xli sistemi ben öyle sattım 2gün sürmedi sanırım Ram sattım kriz olduğundan ertesi gün sattım rx570 kutuluydu aynı gün sattım kasayıda 2. Gün sattım
  13. A

Sistemim kaç para eder

Ram ve ekran kartını tek tek sat kalanı birleşik
  14. A

KARNE SİSTEMLERİ GELDİ VATAN

25k olan sistemin fiyatı uygun ama anakart b serisi olmalıydı en azından
  15. A

R3 2300x bilgisayarı kaça satmalıyım

Yeni bilgisayar alacağım oyüzden eski sistemi satıyordum ne kadar eder R3 2300x stok fanlı 82 derece en fazla Gigabyte b450m s2h kutulu Kutulu 8gb hyperx 4*2 d4 ram Powerboost 3 fanlı rgb kasa Powerboost 500w psu Ekran kartını ayrı sattım ssd satmıyorum yeni PC’ye takıcam eğer 16-18k arasında...
  16. Temiz ilk sahibinden gaming  pc

Question by '{name}' in classified ad 'Temiz ilk sahibinden gaming pc'

Hangi şehirdesiniz numaranız var mı ciddi alıcıyım
  17. 3060Tİ R5 5600 16GB 1TB 16.000TL

Question by '{name}' in classified ad '3060Tİ R5 5600 16GB 1TB 16.000TL'

hocam merhaba numaranızı bırakabilir misiniz ciddi alıcıyım
  18. A

Mk-677 Sarms kullanmalı mıyım?

Usta testislerine kurban detaylı yazmışsın çok sağolasın ama ben ilk başladığımda 7 ayda ilk halimi ikiye katladım ama sakatlıktan 2 hafta ara verdim ve şimdi çok yavaş ilerliyor kilo aldım yinede biraz daha alma hedefim var ve büyüme hormonunu kurtarma gibi bir olay yok mu ve ne kadar...
  19. A

Mk-677 Sarms kullanmalı mıyım?

O zaman hedef genotropin
Geri