Arama sonuçları: *

1. A

R3 2300x bilgisayarı kaça satmalıyım

Yeni bilgisayar alacağım oyüzden eski sistemi satıyordum ne kadar eder R3 2300x stok fanlı 82 derece en fazla Gigabyte b450m s2h kutulu Kutulu 8gb hyperx 4*2 d4 ram Powerboost 3 fanlı rgb kasa Powerboost 500w psu Ekran kartını ayrı sattım ssd satmıyorum yeni PC’ye takıcam eğer 16-18k arasında...
  2. Temiz ilk sahibinden gaming  pc

Question by '{name}' in classified ad 'Temiz ilk sahibinden gaming pc'

Hangi şehirdesiniz numaranız var mı ciddi alıcıyım
  3. 3060Tİ R5 5600 16GB 1TB 16.000TL

Question by '{name}' in classified ad '3060Tİ R5 5600 16GB 1TB 16.000TL'

hocam merhaba numaranızı bırakabilir misiniz ciddi alıcıyım
  4. A

Mk-677 Sarms kullanmalı mıyım?

Usta testislerine kurban detaylı yazmışsın çok sağolasın ama ben ilk başladığımda 7 ayda ilk halimi ikiye katladım ama sakatlıktan 2 hafta ara verdim ve şimdi çok yavaş ilerliyor kilo aldım yinede biraz daha alma hedefim var ve büyüme hormonunu kurtarma gibi bir olay yok mu ve ne kadar...
  5. A

O zaman hedef genotropin
  6. A

Hayati bir riski yok sarms bu çok ağır bir şey değil evet ama bunlar zengin ölmezler en ağır steroidler kullanıyorlar koruma kullanıyorlar böyle rahatlar yoksa bunlar steroidi su niyetine içiyor gerekirse pct veya başka koruyucuları kullansam zararı katkısı ne olur kullanan kişilerin çoğuda...
  7. A

Tavsiyeleriniz İçin teşekkür ederim yinede bana biraz örnekleme lazım benim gibi genç olupta ilaç kullananlarda ne gözlemlenmiş diye internette heryerde kötü deniyor ama iyi de demez kimse sorumlu olmamak için ne desenizde gerçek örnek olmayınca pek aklım yatmıyor
  8. A

Evet zararlı bu tür ilaçlarda zararsız olanı ne varki ama bunlar sadece risk belki bende yaşanmayacak benim arkadaş var o trenbolone kullanmıştı enjeksiyon olan yerde sivilce, kızarıklık ve bülbülün kullanım sırasında ötmeme ama bıraktıktan bir süre sonra ötmesi dışında yan etki görmediğini...
  9. A

Lif protein alımında sorun yok yeterli besleniyorum normal spor yapıyorum ama doğal olara bir sınır var zaten ve o sınıra 5 yılda ulaşacaksam 4 yılda ulaşmak istiyorum benim podyuma çıkma gibi hedefim yok kısa süreli kullanacağım yan etkisi fazla zorlarsa bırakacağım aşırı yüksek doz değil ve...
  10. A

Doktora danışmadım zaten bir doktor yan etki riski olan birşeyi önermez bence ve kas kütlesindede %50gibi bir katkısı var sadece boy uzaması için değil kas kütlesi ekleyip yağ yakmak için 1759253753 Bazı forumlarda benim gibi gençlerin kullanımında yan etkiyi çok görmediklerini ve güç artışı...
  11. A

Merhaba yaşım genç biliyorum ama olabilecek yan etkilere baktığımda ya çok riskli değil yada halledilebilecek gibi geldiği için bu konuyu açıyorum bilgili kişilerin de tavsiyesini almak için 15 yaşındayım 70 kilo 171 boyum var en büyük yan etkilerinden bir genç yaştayken gh kapatıyormuş ve tam...
  12. A

30-35 bin TL RTX 3080 Ti PC toplama tavsiyesi

Sağolun peki 2k monitörle ve r7 5700 yada daha güçlü bir am4 işlemciyle darboğaz yaşar mıyım duruma bağlı 9060xt yerine bana hala bu mantıklı geliyor
  13. A

Evet tek uygun fiyatlı msi 750w gold psu çıktı karşıma 3300tl ama 750wattda yetmez, psu için sağolun. İşlemci olarak am4 daha güçlü bir işlemci önerisinde bulunabilir misiniz peki 1080p'de darboğaz oluyormuş 5600 ile 1440p'de r5 5600 darboğaz fazla olur mu yada başka bir am4 işlemcisi 1440p+...
  14. A

Teşekkür ederim delta almak daha mantıklı geliyor ama Anakart asus b650mr alacağım matx Anakart büyük kasada hoş durmaz bu yüzden ufak kasa alacağım için delta sığacağını düşünmüyorum
  15. A

Bronze mu gold mu silver mı o anlamda sormuştum
  16. A

Delta ilk kez duyuyorum pek bilemedim ama high power hoşuma gitti sadece fiyatı bir tık yüksek geldi ve grubu nedir özelliklerde yazmıyor
  17. A

Güzel sistem ama aynı fiyata sadece başka bir ekran kartı ikinci ele alınıp daha yüksek performans elde edilmez mı 128 bit ekran kartı düşük değil mi
  18. A

Genel bütçe 30-35k psu içinde 3-3,5k ayırabilirim biraz araştırdım sisteme 750w gold yetmez deniyor ama 850w gold bütçe olarakta genel olarakta sisteme fazla kalır diye düşünüyorum ve rampage 850w gold psu 3300 lira arch ona göre biraz daha cazip geldi daha kaliteli mıdır yoksa bu da mı archon...
  19. A

1440p'de r5 5600 ile darboğaz yaşanır mı peki ve yaşanırsa da daha güçlü ddr4 işlemci önerebilir mısınız ddr5 daha pahalıya patlar ve ekran kartı olarakta rx6800xt ve rx6900xt almayı planlıuordum ilk başta ama ısı problemi ve amd 6000 serisinin driver probleminden şikayetçi olanları görünce vaz...
  20. A

Peki hangi işlemciyi önerirsin?
Geri