Hatırlattığın için teşekkürler. Arabistan'a ek olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde de FaceTime yok.
Çin'de olup AI'dan yararlanmak için aynı Türkiye'deki...
Satılırken çok da wowluk bir fark olacağını sanmıyorum. Ben 17 Pro Max ilanlarına girdiğimde sıfır kutularda bile fiziksel ile sanal olanların arasında...
yani hocam ekstra bilgilendirme olsun sizin mesajı görüp karıştıranlar oloabilir. arabistan taraflarında dubai cihazıda avrupa cihazı geçiyor sağlam yani...
hocam satarken zorlanırsınız keşke 1 fiziki 1 esim alsaydınız. ip15pro 1 fiziki 1 esim ile 16pro 2 esim piyasası aynı ve yukarda birisi daha demiş 2 adet...
gürcistandaki modeller 1 fiziki 1 esim oluyor ve bu seneyi kurtarır 8 ay kullanırsın sim başına 4 ay. seneyede yıl başında açılır elülün ilk haftasına kadar...
Hem merak ediyorum hem de Bug olmadıysa yılı kurtardıysa telefonu kullanmaya devam edicem, eğer kurtarmıyorsa sonunda kapanacaksa seneyi kurtaran yd telefon...
Bildiğim kadarıyla kullanılan aylar sayılıyor, örnek olarak haziran ayında sinyal aldı, 1aylık süreniz gitti(ister 1 gün kulllanın ister 30gün), temmuzda...
Valla sonunda dayanamayıp btk arıycam imei2 kullanıldı mı diye, kullanılmamış ama imei1 süre dolmasına rağmen şebeke alıyor diye kapatırlarsa da çok pişman...
hayır, her 30 günde ve imei başlangıcında gelmesi gerekiyor ama 30 gün kala gelmedi ve imei2 ile alakalı hiç gelmedi, 120gün kaldı diye gelirdi normalde.
Başka forumda sorduğumda aynısını metroya binme felan diyenler oldu ama ben 1,5ay önce bu olay ilk yaşandığında Bug olduğunu düşünüp imei1 kullanılıyor...