yaptım yine internet gitti ve dnsi kendi elimle değiştirdim goodbyeDPI olmadan böyle kullandım dün ama bu sabah bilgisayarı açınca yine internet yoktu dns...
Teşekkürler zaten başka biri ile palit ekran kartını 14500 13500 e indirdim kutusu herşeyi vardı testlerinde attı adam
1770408573
Mutlaka dikkat edicem
evet inanmayın dolandıcı eski ilan alıp pasife çekiyorlar daha sonra uzun zamandır satılmamış gibi gösterip uyguna koyuyorlar fiyatı o 29 adet satışta...
Merhaba öncelikle iyi akşamlar bilgisayarı bir gece kapattım ve diğer gün açtığımda ise kablolu olarak internet yoktu kabloyu görüyor ama internet erişimi...
5070 diyenler olmuş dinlemeyin aşırı darboğaz yapar ikinci el temiz 3070 bulun 10bin civarına en fiyat performans karttır aynı fiyat amdlerden bile oldukça...
Başka bir forum da birisi de axle ekran kartları kronik sakın alma dedi driver kurulmuyor eski kurarsın sorun yaşarsın dediler tam bilgim yok hocam sizce?
Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım için sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi 2 bilgisayar buldum uygun fiyatlı ama hangisini...
R3 2300xli sistemi ben öyle sattım 2gün sürmedi sanırım Ram sattım kriz olduğundan ertesi gün sattım rx570 kutuluydu aynı gün sattım kasayıda 2. Gün sattım