Arama sonuçları: *

1. M

Apu Bilgisayar için OBS ayarları

konuya pek hakim değilim ama apu ise kodlayıcıyı x264 yap (işlemcinin kodlayıcısıdır)
  2. M

OBS En İyi Kaliteli Kayıt Alma !

AMD Ryzen 3 3200G Apu Bir İşlemciye sahibim OBS En Kaliteli Ayarlar Nelerdir ?
  3. M

7.1Kulaklıkta Sadece Sağ Ve Sol Kanal Görünüyor

Stereo kulaklıklığım vardı realtek yazılımını kurcaladım sonra sağ ve sol yerine çok fazla şey çıktı sap sol ls rs falan ama şimdi realtek yazılımı kulaklığı görmüyor 1660377428 James Donkey 720
  4. M

7.1Kulaklıkta Sadece Sağ Ve Sol Kanal Görünüyor

İyi forumlar 7.1 kulaklığım var ama windows ses ayarlarında sadece sol ve sağ kanal görülmekte ne yapabilirim lütfen yardı edin şimdiye kadar hiçbir forum yardımcı olamadı mesaj bile yazmadılar lütfen yardım
  5. M

Uygun Ve Kaliteli Kulaklık/Ekipman Seti Tavsiyesi

Merhaba iyi forumlar 200-370 TL Arası Kulaklık Önerebilirmisini AMA KAFAMI AĞRITMAYACAK ,SIKMAYACAK OLSUN. En İyi F/P Ürünlerden Olursa İyi Olur. Şimdiden Çok Teşekkürler...
  6. M

Çözüldü✓ Bilgisayar kendiliğinden açılıp kapanıyor!!!

Arkadaşlar sorunu çözdüm anakarta gireb her kabloyu söktüm bios pili dahil geri taktım ve ekran geldi ssd çalışmadı ama format atınca düzeldi usb ye Windows kurduğunuzda mutlaka yedekleyin ve silmeyin 1 hafta boyunca ki bi sorun olursa hazır kalsın iyi forumlar
  7. M

Her biosla ilgili ayar yapınca oluyor ama bios sıfırladıktan sonra ve oc genie 4 ü açtıktan sonra böle oluyo
  8. M

Msi b450m pro m2 max ryzen 3 3200g gskill 8+8 3200mhz ram Kingston 240gb m2 ssd win 11 Benim laptoptan çıkan hdd vardı onu taktım bilgisayara sonra ona format attım temiz kurulum yaptım usb den iki tane disk vardı format kısmında sildim onları (laptopta ikiye bölünmüştü diskler) birkeştirdim...
  9. M

Herkese merhaba bilgisayarımı prize takıyorum sonra düğmesine basınca açılıyor geri kapanıyoru alta eki bıraktım kapanmadığında da ekran gelmiyor bios falan hiçbirşey çalışmıyor lütfen yardım edin kimse yorum yapmıyor !!!
  10. M

Ekran Kartı Sıcaklığı Kendiliğnden Yükseliyor

Herkese hayırlı ramazanlar apu bir sistem kullanmaktayım ve işlemcinin sıcaklığı kendiliğinden yükselip geri iniyor boştayken ve oyundayken daha sonra 70 dereceyi geçince pc donuyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  11. M

MSİ Afterburner hatası !!!

ya programı açıyolrum sıcaklık 40 dereceden yavaş yavaş 30 a iniyor sonra tekrar 40 oluyor tekrar 30a iniyor eklediğim resimdek gibi devam edior bazende 37-38 sabit kalıyor sol üste bakın en düşük 27 en fazla 50 diyo boşta bi çözüm yokmu ya :(
  12. M

MSİ Afterburner hatası !!!

Merhaba herkese msi afterburner da sıcaklık değeri çok saçmaladı bilgisayar boştayken birden bire 39 derece gösteriyor sonra teker teker 30 derecey kadar iniyor sonra tekrar 39 derece oluyor ve tekrar 38,37,36,35,34,33,32,31,30 diye iniyor bu sürekli oluyor ne yapmalıyım (bu program haricindeki...
  13. M

Bilgisayarım Yayında Kapanıyor

dediğim gibi ets 2 denedim 1 saat yayın açtım sonra kendi rızamla kapattım fazla ısınmadı ama her türlü yayın açsamda açmasamda bilgisayar 70 derecenin üstüne çıktımı donuyor kitleniyor ne yapmalıyım 1.5 yaşını yeni doldurcak
  14. M

denedim sonra hallettim yaklaşık 1 saat ets 2 yayını açtım ets ayarlarından dikey eşitleme açıktı onu kapatıp tekrar denicem ama dikey eşitleme açıkken denediğim zaman sıkıntı olmadı bilgisayar 70 derecenin üstüne çıkınca oluyormuş dediğim olay onu nasıl halledicem
  15. M

Merhaba bilgisayarımda yayın açıyorum ama ets2 açtım 3-4 kere denedim aniden dondu hiçbir şekilde mouse hareket etmedi alt tab çektim olmadı aniden dondu rocket leauge yayını açmaya çalıştım maça girmedim ana ekranda yine aynı şey oldu nasıl yayın açacağım ben afterburnerdan bakıyorum fazla...
  16. M

valorantta 130 fps almam normalmi

Valla knk bilmiyorum aslında ama sen yine bi kontrol et bilgisayarcı varsa falan sor istersen
  17. M

valorantta 130 fps almam normalmi

Açıkçası bana normal gelmedi ben ekran kartsız sistemde 130-150 arası aloyorum işlemcim Ryzen 3 3200G ekran kartım yok yani bi sıkıntı var ki Rx580 den bahsediyoruz
  18. M

Yardım Unlost Eco Kasasına Ekstra Fan Takma

Peki sizce gerek var mı ve her fan uyumlu olur mu
  19. M

Yardım Unlost Eco Kasasına Ekstra Fan Takma

Selamlar ben 2.El Unlost Eco sistem aldım.Ekteki kasayı kullanıyorum size sorum şu olacak bu kasanın ön kısmı boş oraya ekstradan fan takabilirmiyim takabilirsem nasıl takarım veya ne olursa takarım (Isı problemim yok sadece gelecekte ne olacağı belli olmazd daha ekran kartım bile yok)
  20. M

obs bulanıklık sorunu win 10

meraba arkaşlar obs video kayıt ettikten sonra baya bulanık kayıt çıkıyo nasıl düzeltebilirim
Top Bottom