Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar kendiliğinden açılıp kapanıyor!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mete Kaan
Herkese merhaba bilgisayarımı prize takıyorum sonra düğmesine basınca açılıyor geri kapanıyoru alta eki bıraktım kapanmadığında da ekran gelmiyor bios falan hiçbirşey çalışmıyor lütfen yardım edin kimse yorum yapmıyor !!!

sublimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed
Sistem özelliklerinizi belirtin. Bu durumu ne kadar süredir yaşıyorsunuz belirtin. Ne yaptınız da sistem bu hale geldi belirtin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mete Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem özelliklerinizi belirtin. Bu durumu ne kadar süredir yaşıyorsunuz belirtin. Ne yaptınız da sistem bu hale geldi belirtin.
Msi b450m pro m2 max ryzen 3 3200g gskill 8+8 3200mhz ram Kingston 240gb m2 ssd win 11
Benim laptoptan çıkan hdd vardı onu taktım bilgisayara sonra ona format attım temiz kurulum yaptım usb den iki tane disk vardı format kısmında sildim onları (laptopta ikiye bölünmüştü diskler) birkeştirdim sonra bilmediğim başka diskler vardı (kullandığım m2 haricinde) hepsini sildim tertemiz kurulumu yaptım daha sonra diğer m2 ye geçecektim bios kısmında görünmedi hdd yi söktüm tekrar denedim bu sefer göründü ama açılmadı ekranda 2 satırlık bir yazı vardı ne oldunu hatırlamıyorum neyse açılmadı sonra bios ayarlarını sıfırladım yine açılmadı usb de Windows kurulum dosyaları duruyordu bende USByi taktım sonra ekran falan gelmedi klavye çalışmadı sadece mouse ışığı yanıyordu bilgisayar hiçbir türlü açılmadı anahtarı kapattım açtım olmadı fişi çektim taktım olmadı aksine bilgisayar açıldıktan 5 saniye sonra kapanıp açılmaya başladı farklı prizler denedim ramleri çıkardım taktım psudaki kabloları kontrol ettim hiçbir şekilde olmadı lütfen yardım edin alalı 5 ay oldu (2.el)
Lütfen yardım edin :(

Formula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet Alioglu
bende yaşıyordum güç kaynağında sıkıntı vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mete Kaan
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mete Kaan
Arkadaşlar sorunu çözdüm anakarta gireb her kabloyu söktüm bios pili dahil geri taktım ve ekran geldi ssd çalışmadı ama format atınca düzeldi usb ye Windows kurduğunuzda mutlaka yedekleyin ve silmeyin 1 hafta boyunca ki bi sorun olursa hazır kalsın iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,817
Üyeler
159,838
Son üye
Eternal Pax
Top Bottom