Arama sonuçları: *

1. R

Valorant Fps Drop Takılma

Merhabalar hocam. Muhtemelen yine amd ekran kartı kullanıyorsunuz çözümü söylüyorum KAYIT DEFTERİNİ REGEDİT YAZARAK AÇIN. Bu ayar kullanıcıdan gizlidir ve adrenalin ayarında bulunmaz, buna erişmenin tek yolu...
  2. R

Ekran kartı yamuk duruyor!!

OLAYIN COK BENZERİNİ YASADİM. PROFİLİME GİRİP BAKABİLİRSİNİZ BANA DA MONTE EKRAN KARTİ GÖNDERDİLER XDDD ULAN İÇİMDEN DEDİM Kİ BELKİ SÖKMEYİ UNUTMUŞLARDİR OLABİLİR İNSANLİK HALİ DİYE SONRA SENİ DE GÖRÜNCE DEDİM BUNLAR DÜMDÜZ İŞ BİLMEZ BECERİKSİZLER? ALLAH ASKİNA GİRİN PROFİLİME YASADİGİM SORUNA...
  3. R

ACİL YARDIM! EKRAN KARTI MONTAJLI GÖNDERİLDİ? İADE ETMELİ MİYİMUnlost Rx7700xt

Dostum iade süreciyle uğraşmak herkesin severek yaptığı bir iş değil. İade etmeye değer bir durum var mi yok mu bilmediğim veya emin olamadığım için yardım istedim. Sorun nedir? 1751176464 Sadece ekran karti değişimi istemeyi düşünüyorum yaparlar mi bilmiyorum kalitelerine önem veriyorlarsa...
  4. R

ACİL YARDIM! EKRAN KARTI MONTAJLI GÖNDERİLDİ? İADE ETMELİ MİYİMUnlost Rx7700xt

MERHABALAR DOSTLARIM. 1 HAFTA ÖNCE BİR SİSTEM ALDIM(UNLOST GA SEKTÖR X)ANCAK BU HAZIR SİSTEM GÖNDERİLİRKEN BEN DEMEDİĞİM HALDE EKRAN KARTİNİ MONTAJLI GÖNDERMİŞLER. KASAYI AÇTIĞIMDA EKRAN KARTI SLOTUNDA DEĞİLDİ AŞAĞI KAYMİSTİ. VE ANAKARTIN EKRAN KARTI SLOTUNDAKİ KLİPSİ KASANİN İÇİNE DÜŞMÜŞTÜ...
  5. R

Valorant Fps Drop Takılma

Merhabalar hocam, sorunu çözebildiniz mi?
  6. R

FPS Düşüşü Sorunu ve Çözüm Önerileri

Hocam sorunu cözebildin mi?
  7. R

Sistemim iyi ama FPS drop yiyorum

Hocam sorunu cözebildin mi?
  8. R

Yardım Trendyol BetaPlus iademi reddetti.

Merhabalar dostum.Gösterilen iade red sebebinin hukuki olarak hiçbir geçerliliği yoktur.Satıcıyla iletişime geçip hakem heyetine başvuracağını söyle. Ve hiç vakit kaybetmeden hakem heyetine başvuruda bulun
  9. R

GİGABYTE RX7700XT FURMARK TESTİ SONUÇLARI (EKRAN KARTİ STRESS TESTİ)

MERHABA ARKADASLAR YAKLASİK 3 GUN ONCE HAZİR SİSTEM ALDİM ANCAK EKRAN KARTİNİ KASAYA VİDALAYİP GÖNDERMİSLER VİDALAMİSLAR AMA SLOTA OTURTMAMİSLAR :D evet ciddi ciddi slota oturtmamislar bi furmark testi yaptım anormal bir sey var mi soyleyebilir misiniz 14gün iade hakkim var. Kartin test...
  10. R

UNLOST SİSTEM 5060Tİ ALINIR MI

2. çok daha iyi bir seçenek. üsttekindeki ekran kartı 8gb+ddr4. seçenek bile olmamalı diye düşünüyorum. Ben 2.yi aldım, peşin fiyata alınmaz onu söyleyeyim. 6 taksite değer diye düşünerek aldım. Konunun ehli arkadaslarımız yorum yapacaktır
  11. R

GA SEKTÖR X PC RX7700XT ALDIM, SİZCE MANTIKLI MI? ALINMALI MI ÖNERİR MİSİNİZ

Merhabalar dostlarım.. UNLOST un paylaşımıyla aldığım bilgisayarın özelliklerini aşağıya ekledim. Fiyatı tam olarak "32499" TL'ye satın aldım. Ve vade farksız 6 taksiz olacak şekilde aldım?. Sizce bu paraya mantıklı mı? Fikirleriniz benim için çok değerli, hala iade hakkım var. Lütfen ciddi ve...
Geri