Yardım Trendyol BetaPlus iademi reddetti.

14 gün içerisinde sıfır aldığın iphone u bile iade edebiliyorsun apple iade kabul ediyor kaldı ki monitörden bahsediyosunuz

Hocam ürünü bozmadım ürününün parçalarını kaybetmedim ekranda parmak izi bırakmadım sildim erkanı geldiği gibi aynı şekilde paketleyip geri gönderdim. Hiçbir şekilde kabul etmeme şansı yok. 14 gün boyunca ürüne zarar vermediğim sürece istediğim şekilde iade ederim. Satıcı bunları düşünerek giriyor bu işe. Bu ve bunun gibi şeyleri illaki yaşıyacak. Ayrıca üründe sorun olmadığı sürece parmak izi var diye neden rahatsız olayım?
hocam silmişsindir temizdir doğrudur ben şunu diyorum bu firmalar asla kolay kolay bu tarz ürünlerin iadesini almıyor ben kafamdan uydurmuyorum zorladıkça zorlayacak iade almamak için ben senin hakkın yok dedim mi bende ürün alıyorum sonuçta internetten ayrıca gaminggentr benim babamın yeri değil ya savunacağım sanki. Almıyorlar bende yaşadım çünkü bu tarz firmalarla kaç kez sorun.

en yüksek oranlı sonuç alabildiğim hareketler şunlar oluyor, yapabildiğim kadar farklı platformdan şikayet oluşturuyorum bakın buradan buradan şikayet ettim sizi diyorum thh süreci de başlatacağım falan diyorum o zaman biraz daha ihtimal artıyor

Betaplus firması kadar sorunlu bir yer yok. Pandemi içerisinde bende monitör aldım 3 tane ölü piksel vardı ve renk tonunu da beğenmediğim için iade etmek istedim. Ürünü beğenmediğimi belirterek iade ettim ve kabul etmediler. THH başvurdum THH'de kabul etmedi. Bir ürün alacaksanız Amazon, HB gibi resmi satıcılardan almanızı öneririm.

merak ediyorum bu konuşanlar kaç kez böyle bir olay yaşadı veya kaç kez normal ürün parası verip teşhir ürün geldi
Knk sen ne saçmalıyon ya ürün iade geldiyse geri gönderiyorum direk mal değilim anlamiycak kadar sen kullanmaua devam et satıcıysan bunları düşünüp site açiyorsun zaten koşulsuz iade hakkıniz yok desinler o zaman tekrar konuşalım.

Hiç sorun yaşamadım inşallah nazar değmez ama uğraşmak aşırı can sıkıcı. THH başvur. Durum çözülür. Ama şunu da atlama aklında kalsın ürünler müşterinin deneme tahtası değildir. Keyfi iade satıcı tarafını da zarara sokar bir ürünü alırken kesinlikle düzgün araştır içine sinsin öyle al. Daha sonra böyle şeylerle zaman harcama ne kendini yor nede satıcıyı.

14 gün içerisinde sıfır aldığın iphone u bile iade edebiliyorsun apple iade kabul ediyor kaldı ki monitörden bahsediyosunuz
14 gün koşulsuz iade hakkım var benim yasal olarak. Neden aynı paraya renkleri daha güzel kullanması
hocam silmişsindir temizdir doğrudur ben şunu diyorum bu firmalar asla kolay kolay bu tarz ürünlerin iadesini almıyor ben kafamdan uydurmuyorum zorladıkça zorlayacak iade almamak için ben senin hakkın yok dedim mi bende ürün alıyorum sonuçta internetten ayrıca gaminggentr benim babamın yeri değil ya savunacağım sanki. Almıyorlar bende yaşadım çünkü bu tarz firmalarla kaç kez sorun.

en yüksek oranlı sonuç alabildiğim hareketler şunlar oluyor, yapabildiğim kadar farklı platformdan şikayet oluşturuyorum bakın buradan buradan şikayet ettim sizi diyorum thh süreci de başlatacağım falan diyorum o zaman biraz daha ihtimal artıyor
Tüketici hakem heyetine zaten başvuru yapacağım orası kesin. Saçma sapan iş yapıyorlar. BetaPlus satıcısının bir çok yerde iade şikayetlerini gördüm. Bir daha kesinlikle ve kesinlikle o satıcıdan alışveriş yapmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç sorun yaşamadım inşallah nazar değmez ama uğraşmak aşırı can sıkıcı. THH başvur. Durum çözülür. Ama şunu da atlama aklında kalsın ürünler müşterinin deneme tahtası değildir. Keyfi iade satıcı tarafını da zarara sokar bir ürünü alırken kesinlikle düzgün araştır içine sinsin öyle al. Daha sonra böyle şeylerle zaman harcama ne kendini yor nede satıcıyı.
Hocam zaten ekranı 2 gün araştırdım. Burada konu bile açtım ekranın sarımsı tonda olduğuna dair ki bu açık ve net ortadaydı. Ürünün iadesini kabul etmeyecekse neden satış yapıyor bu satıcı?

Knk sen ne saçmalıyon ya ürün iade geldiyse geri gönderiyorum direk mal değilim anlamiycak kadar sen kullanmaua devam et satıcıysan bunları düşünüp site açiyorsun zaten koşulsuz iade hakkıniz yok desinler o zaman tekrar konuşalım.
tamam sensin sakin ol otur kenara

Merhabalar Trendyol BetaPlus satıcısından Msi marka monitör almıştım ekranın renklerinden memnun kalmadım ve iade ettim herşeyini eksiksiz koyup iadeye verdim ve bugün dönüş yapıldı yeniden satışa uygun olmaması nedeni ile iade reddedilmiştir diye. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam ölü piksel, ışık sızması fln küçücük bile teknik sorun olsa da iade etsen anlıycam da renklerinden memnun kalmadım deyip iade etmek nedir. Monitörü almadan git bir teknoloji mağazasına bak renklerine öyle al, adam sana tester mal göndermeye mağaza açmıyor ki, ürün satmaya mağaza açıyor. Bak yine diyorum zerre kadar da olsa teknik sorundan iade etsen tamam da bence bu konu sıkıntılı. Böyle mağazalar da zor durumda kalır. Şahsen ben kötü niyetli olsam hoşuma giden 5 monitörü sipariş eder en beğendiğimi bırakır gerisini iade ederim, kötü niyetli kullanılabilir. Ek olarak o senin iade ettiğin monitör ne olacak mesela? 2. ele düşse mağazaya zarar, onu tekrar paketleyip satsalar alacak adama zarar, tamamen başlı başına zarar. Bol şans ne diyim.

14 gün koşulsuz iade hakkım var benim yasal olarak. Neden aynı paraya renkleri daha güzel kullanması

Tüketici hakem heyetine zaten başvuru yapacağım orası kesin. Saçma sapan iş yapıyorlar. BetaPlus satıcısının bir çok yerde iade şikayetlerini gördüm. Bir daha kesinlikle ve kesinlikle o satıcıdan alışveriş yapmayacağım.

Hocam zaten ekranı 2 gün araştırdım. Burada konu bile açtım ekranın sarımsı tonda olduğuna dair ki bu açık ve net ortadaydı. Ürünün iadesini kabul etmeyecekse neden satış yapıyor bu satıcı?
Almadan detaylı bilgi alsan daha iyi olur kendi açından riskli aksi halde amazon iade kabul eder ama diğerleri onlar gibi değil.

Merhabalar dostum.Gösterilen iade red sebebinin hukuki olarak hiçbir geçerliliği yoktur.Satıcıyla iletişime geçip hakem heyetine başvuracağını söyle. Ve hiç vakit kaybetmeden hakem heyetine başvuruda bulun

ben gaminggentr den toplam 5 kez alışveriş yaptım birini aracı site olarak trendyoldan yaptım diğer 4 ünü de gaminggentr nin kendi sitesinden yaptım . Trendyoldan akko plus shine almıştım birkaç sorun gözüme çarptı yazılımsal olarak çalışmasına tam olarak engel olmasa da. İade talep ettim düzgün bir şekilde direkt ellerine ulaştıktan 1 gün sonra mı ne kabul ettiler 3 taksit almıştım 3k tek seferde yattı o gün

şu anda da termal pad aldım kendi sitesinden kargoda ,bende bir problem yaşamadım kendileri ile illaki yaşarız bir gün :D

Geri