Yardım Trendyol BetaPlus iademi reddetti.

Almadan detaylı bilgi alsan daha iyi olur kendi açından riskli aksi halde amazon iade kabul eder ama diğerleri onlar gibi değil.
Hocam ben size anlatamadım sanırım. 2 gün monitörün araştırmasını yaptım diyorum. Ekran bildiğiniz sarı????? Neden bu ürünü kullanayım??

Ekler

• IMG_1134.webp
    IMG_1134.webp
    69.3 KB · Hit: 29
Hocam ben size anlatamadım sanırım. 2 gün monitörün araştırmasını yaptım diyorum. Ekran bildiğiniz sarı????? Neden bu ürünü kullanayım??
Araştırma yaptın anladık dostum ürünün sarı olması kronik mi araştırırken böyle bir duruma denk geldin mi? Ürünü kullan mı dedik sana? THH başvuru yapacaksın bu durumda onaylanırsa değişim yada iade yapacaklar durum bundan ibaret. Bir daha da ürün alırken daha farklı platformları dene HB Amazon gibi iade kısmında sorun nadiren yaşarsın aksi durum olmadığı sürece.

hocam ekran ayarlarıyla bi oynasaydınız. natural değil de warmda falan kalmış olabilir fabrika çıkışlı falan ne bilyim?

Araştırma yaptın anladık dostum ürünün sarı olması kronik mi araştırırken böyle bir duruma denk geldin mi? Ürünü kullan mı dedik sana? THH başvuru yapacaksın bu durumda onaylanırsa değişim yada iade yapacaklar durum bundan ibaret. Bir daha da ürün alırken daha farklı platformları dene HB Amazon gibi iade kısmında sorun nadiren yaşarsın aksi durum olmadığı sürece.
Trendyoldan bu tarz satıcılardan alışveriş yapacağımı sanmıyorum hocam dediğiniz gibi ya amazon yada hepsiburada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ekran ayarlarıyla bi oynasaydınız. natural değil de warmda falan kalmış olabilir fabrika çıkışlı falan ne bilyim?
Hayır tüm ayarlarını kurcaladım hocam hep aynıydı sonuç maalesef

Merhabalar Trendyol BetaPlus satıcısından Msi marka monitör almıştım ekranın renklerinden memnun kalmadım ve iade ettim herşeyini eksiksiz koyup iadeye verdim ve bugün dönüş yapıldı yeniden satışa uygun olmaması nedeni ile iade reddedilmiştir diye. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Yeni kanun cıktı artık teknolojik cihazlarda sebep göstermeden iade ediliyor thh'ye başvurun.

Trendyoldan bu tarz satıcılardan alışveriş yapacağımı sanmıyorum hocam dediğiniz gibi ya amazon yada hepsiburada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır tüm ayarlarını kurcaladım hocam hep aynıydı sonuç maalesef
Amazon 30 gün içinden iade kabul ediyor satıcı amazon olmasa dahi gönderici olsa dahi ürün iadesinde sorun yaratmıyor kendi tarafımdan denendi onaylandı.

Ayrıca ne trendyola fatura eklendi nede kutu içerisinde geldi yoktu fatura hocam

Geri