Arama sonuçları: *

1. sadikeren36

Yardım Asus GT1030 sipariş verdim, FPS değerlerim kaç olur?

Ya Kanka Bİr Kaç Video İzledim Bi Tanesinde 60 FPS Sabit Gösteriyor Diğerinde Ara Ara Drop Giriyor Ama Çoğu Videoda Drop Girmiyor
  2. sadikeren36

Şimdi Baktım 60 FPS Gösteriyor Fakat Sanki Takılıyor Gibi Oyun 1591084807 6 GB RAM 500 GB HARDİSK SSD KART YOK İNTEL CORE İ3-2100 İŞLEMCİ
  3. sadikeren36

Bide Bunun İçin Ne Kadarlık Bir Güç Kayanğı Yeterli Olur
  4. sadikeren36

Öncelikle Hepinize Mehaba Dostlarım Ben Asus GT 1030 Ekran Kartını Sipariş Verdim Youtube Da Videolarını İzleyerek Fakat Hala İçimde Kötü Bir His Var Size Danışayım Dedim Bu Ekran Kartı İle CSGO,LOL,GTA 5 Gibi Oyunlarda Fps Oranım Kaç Olur ?
  5. sadikeren36

Bilgisayar Tavsiyesi

Bütçem Oldukça Düşük Fakat Sadece Lol Oynamak İçin Alıyorum Orta Fiyatlı Bir Hazır Bilgisayar Alıcam 2500 Tl Bütçem Var Lol Oynatsın Yeter
  6. sadikeren36

oyunlarda takılmalar

Aynı Sorun Bendede Var Bende Az Buçuk Araştırdım Bunun Etkileri Olabilir En Son Ne Zaman Kasayı Temizlettirdin Ve Ne Zaman Macunları Yenilettin?
  7. sadikeren36

Yardım DROP SORUNU VE EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Saol Kardeşim
  8. sadikeren36

Öneri 200 tl klavye

Sessiz Bişey İstiyorsun Yani Brom Ben Genel Olarak Ses Çıakran Klavye Kullandığım İçin Sessiz Klavyeden Anlamıyorum
  9. sadikeren36

Birde Macunlarımı Bayadır Yeniletmedim Bilgisayarı Alalı 3 sene oldu hiç yenilemedim
  10. sadikeren36

Öneri 200 tl klavye

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Bi Bak Bence
  11. sadikeren36

6 Gb Ram Var 500 GB Hardisk Var PSU Bilmiyorum Fakat SSD Kart Yok İşlemcim İntel i3-2100
  12. sadikeren36

DDR2 Ram

Hocam Bence DDR2 Değil de bi tavsiyem olucak yine ucuz yollu sayılır ben aldığımda fiyatı 200 TL Bişeydi Kingstonun 4 Gb rami DDR3
  13. sadikeren36

Anlayamadım Biraz Daha Açık Söylermisiniz
  14. sadikeren36

Bütçe Söylememişim Bütçem 400 İle 500 Tl Arası Lol Oynatsın Yeter
  15. sadikeren36

Arkadaşlar Lol oynamak için orta fiyatlı bir ekran kartı arıyorum şuanki ekran kartım Geforce 9600 ilk zamanlar sıkıntı çıkmıyordu ama şuan nedense oyun içinde drop yiyiorum fps im 200 den bir anda 01 oluyor 15 saniye öyle kalıyor ve hareket falan edemeyirorum bu ekran kartı ile alakalımı yoksa...
Top Bottom