Neler Yeni

Yardım DROP SORUNU VE EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Eren
Arkadaşlar Lol oynamak için orta fiyatlı bir ekran kartı arıyorum şuanki ekran kartım Geforce 9600 ilk zamanlar sıkıntı çıkmıyordu ama şuan nedense oyun içinde drop yiyiorum fps im 200 den bir anda 01 oluyor 15 saniye öyle kalıyor ve hareket falan edemeyirorum bu ekran kartı ile alakalımı yoksa başka bişimi eğer ekran kartı ise ekran kartı önerir misiniz? eğer değilse çözümünü yazabilirmisiniz lütfen

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
Bütçe belirtmemişsin ama orta düzey dersek RX 5500 XT alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Lol oynamak için orta fiyatlı bir ekran kartı arıyorum şuanki ekran kartım Geforce 9600 ilk zamanlar sıkıntı çıkmıyordu ama şuan nedense oyun içinde drop yiyiorum fps im 200 den bir anda 01 oluyor 15 saniye öyle kalıyor ve hareket falan edemeyirorum bu ekran kartı ile alakalımı yoksa başka bişimi eğer ekran kartı ise ekran kartı önerir misiniz? eğer değilse çözümünü yazabilirmisiniz lütfen
Bütçe Söylememişim Bütçem 400 İle 500 Tl Arası Lol Oynatsın Yeter

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Diğer bileşenler nedir hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sismtemin diğer parçaları neydi işlemci RAM PSU vs gibi. Eskiden olmuyor du diyorsun çünkü demek ki çokta ekran kartıyla alakalı bişey değil
6 Gb Ram Var 500 GB Hardisk Var PSU Bilmiyorum Fakat SSD Kart Yok İşlemcim İntel i3-2100

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
Lol oynamak için adama RX 5500 XT mi tavsiye ediyorsun hocam? Ayıp yazık günah valla yapmayın bunu
Sanki adam bütün ekipmanlarını yazmış da ben orta düzey kart önerince suçlu oluyorum. Piyasadaki orta düzey kart budur . Sadece LOL için 2. el alması gerek o zaman. Gidip sıfır ekran kartı almanın bir anlamı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
@sadikeren36 krdeşim bir dahakine lutfen konu başlıgının hepsini buyuk yazma uyarı sebebi oluyor senin için soyluyorum.

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Birde Macunlarımı Bayadır Yeniletmedim Bilgisayarı Alalı 3 sene oldu hiç yenilemedim
Sıcaklıktandır hocam o zaman büyük ihtimal sen güzelce temizlet pc yi ver bi bilgisayarcıya 20-30 lira temizlesin macun değişsin sonra güzelce format at büyük ihtimal düzelir. Düzelmezse o zaman ekran kartı işine bakılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Eren
Sıcaklıktandır hocam o zaman büyük ihtimal sen güzelce temizlet PC yi ver bi bilgisayarcıya 20-30 lira temizlesin macun değişsin sonra güzelce format at büyük ihtimal düzelir. Düzelmezse o zaman ekran kartı işine bakılır
Saol Kardeşim

Top Bottom