Arama sonuçları: *

1. Tempoxx

15-25 arası tablet önerisi(klavyeli-penli)

Hocamlar bu fiyat bandında zaten 3 tablet öne çıkıyor gibi samsung tab s10 fe, xaomi pad 7 falan bir de Ipad 11.nesil a16 falan fişman. Xaomi hariç Ipad ve samsung s10 fe'yi gerçek hayatta da görme şansım oldu. Ipad her ne kadar güzel ve hoş olsa da şu an güncel de kalemle veya diğer...
  2. Tempoxx

Öneri Birleşik yada ayrı kasa psu önerisi

rtx4090
  3. Tempoxx

3070 ti, 4070, 4060ti veya 5060ti ekran kartlı laptop olarak ne önerisiniz?

victuslara bak kesinlikle zaten mühendislik ve gamer bilgisayarı işini görür
  4. Tempoxx

Öneri Anakart tavsiyesi Am5

https://www.haxball.com/
  5. Tempoxx

10 fast fingers'da beni geçen var mı

5 parmakla 113 nasıl yazıyorsun hocam bir tık atmaca gibi geldi
  6. Tempoxx

Monitor standımı mousepadmi ?

İlla uygulamada olmak zorunda değil masaüstü kullanıyorsan az para biriktir ne biliyim ekstra ram falan tak ya da farklı şeylere harca daha mantıklı olur sen verirsin kararı onda
  7. Tempoxx

Knk onun yerine git bilgisayarını update edicek uygulamalara para harca paralı uygulamalara boşver padi madi 1753473319 En basidinden kaspersky premium almak gibi
  8. Tempoxx

1000-1400 tl arası mouse önerisi

Ya bana kalsa bu tarz itemlere bu kadar para vermek anca işim tamamen bunun üzerinden geçiyorsa falan olacak bir şey
  9. Tempoxx

10 fast fingers'da beni geçen var mı

Yazın dks'lerinizi
  10. Tempoxx

Kullanılmayacak durumdaysa neden boşuna para harcayacaksın karışmak gibi olmasın da
  11. Tempoxx

şaka bir yana a101 mouse kullanıyorum cs rekabetçi 20 kill aşağısı gelmiyor
  12. Tempoxx

boşuna neden 1500 tl harcayacaksın anlamadım kupon gibi bir şey mi var. Umarım bunu yazarken sıcak para kullanarak ödemeyi düşünerek yazmadın
  13. Tempoxx

Özel üniversitede burs kesiliyor mu kesilmiyor mu

Ben diyelim ki özel üniversiteye %100 burslu yerleştim. Daha sonrasında bir kaç dersten kaldım ve alttan alıyorum diyelim. Bu kaldığım dersleri tekrar alabilmek için para mı ödüyorum?
  14. Tempoxx

Bana Laptop Lazım 40-50 K bandında

Kesinlike victus al uygun olanı game için alıcaksan ekran kartına önem ver daha işlemci gerektiriyorsa falan işte bilmem ne onu sen ayarlarsın seçenekleri mevcut
  15. Tempoxx

HANGI MOUSEYI ALMALIYIM ?

Knk gamer değilsen git a101 den 80 tl'ye al cs rekabetçide 20 altında vurmuyorum
  16. Tempoxx

rtx4090
  17. Tempoxx

Razer servisi kulaklığı tamir etmiyor!!!

Kanki bende de xiaomi kulaklığı tamir için götürdüğümde 1 hafta geçmesine rağmen değiştirmemişlerdi mağaza çıkışında camına fırlatıp kaçtım çatlamıştı
  18. Tempoxx

Öneri Anakart tavsiyesi Am5

ASUS PRIME X670-P WiFi
  19. Tempoxx

Vatandan aldığım sıfır Rtx 4060 ı sarı sitede kaça satabilirim?

şu an pp deki yüz efektini kaldırmaya uğraşıyom çok takma sen
  20. Tempoxx

Sony WH-1000XM6 Tavsiye?

Bimden 40 tl lik kulaklığı 3 senedir kullanıyorum daha öncesinde buds 6 lite tarzında bluetooth deneyimlerim oldu senin kulaklığa bakınca youtubeden videodan adam bir şeyler söylüyor ama ben tam duymadım sanırım bimden aldığım kulaklık bozulmuş onu sen bir değerlendir haber et bana
Geri