Arama sonuçları: *

• Users: cemkk
  • Order by date
  1. cemkk

🔥İndirim 🔥🔥 225 TL Claw's PAW3519 Sensörlü RGB Oyuncu Mouse

Çektik bakalım kullandığım phlips farenin imleci atlaya atlaya gitmeye başlamıştı.
  2. cemkk

İphone 16 Pro Yurtdışı Almak için kararsız kaldım

Çift esim Olanlar çin için üretilen iphonelar Facetime sıkıntı olabilir 1 esim 1 fiziksel bildiğim kadarıyla çoğu ülkede olan model 2 esim ise amerikan modelleri oluyor sanırım Tavsiyem 1.esim 1 fiziksel alman olur çift fiziksel Türkiyede yurtdışı satılan çift fiziksel sim kartlı modellerin...
  3. cemkk

Kuveyt Türk Kampanyası – Alışverişe 500 TL İade

bana dm den davet kodunuzu iletirmisiniz
  4. cemkk

IOS'tan Androide Geçişte İlk Telefon

vivo x200 pro ve bulabilirseniz 200 ultra daha iyi olur çünkü pro dan artı olarak snapdragon 8 gen elite var Dimensity 9400 de kötü değildir tabii ki ; başka önerebileceğim oppo find x8 ultra
  5. cemkk

25 yaşındayım ne yapmalıyım yardım

Askerlikende muafım hocam yolda kapalı psikiyatri girişim olduğu için daha önceden 1752837997 yokmu hocam bi çıkış yolu
  6. cemkk

Lisans diplomayı aldığında lise kpss giremiyorsun hocam ama okurken girip çalışabiliryorsun atanırsan biryere işçi olarak
  7. cemkk

Bu bölümü boşta kalmamak için öylesine yazmıştım hocam artık yeni bir üniversiteye de Başlayamam bu yaştan sonra sizce ne önerirsiniz şu anki asıl problemim iş ve gelecek ama bu kız durumları daha problem yapıyordu sadece artık alıştım yalnızlığa
  8. cemkk

banada öyle geldi hocam sanırım konuyu yanlış foruma açtım
  9. cemkk

Arkadaşlar merhaba şu anda 25 yaşındayım üniversite ikinci sınıfım tarih bölümü okuyorum bu arada bu yaşıma kadar hiçbir tane bile sevgilim olmadı boyum 175 tipim de çok iyi değil ortalama siz de bilirsiniz tarih bölümü boş bir bölüm yani sadece bir vakit kaybı üniversiteye geç başladım açık...
  10. cemkk

Honor magic 7 pro vs vivo x200 pro

Neye göre ısınma problemi yaşadın bilmiyorum ama kral şu an iki cihaz kullanıyorum bir tanesi iPhone 14 Pro Max diğeri ise One Plus ace 5 modeli arkadaşımla PUBG oynarken iPhone cayıy cayır yanarken elle tutulamaz hale gelirken One Plus ta sadece ılık bir şekilde kalıyor sıcaklık bana mısın...
Geri