IOS'tan Androide Geçişte İlk Telefon

AirLife

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,008
14 Pro Max kullanıyorum. Androide geçmeyi düşünüyorum artık. Geçeceğim ilk telefon iyi olmalı ki soğutmamalı Android tarafında. Honor Magic 7 Pro düşündüm. Ama ilk kullanacağım android telefonda bu kadar para vermeli miyim? Yoksa daha düşük seviye ile mi giriş yapmalıyım? Pazar durumu nasıl bir de? Alsam kısa sürede satabilir miyim?

14 Pro Max kullanıyorum. Androide geçmeyi düşünüyorum artık. Geçeceğim ilk telefon iyi olmalı ki soğutmamalı Android tarafında. Honor Magic 7 Pro düşündüm. Ama ilk kullanacağım android telefonda bu kadar para vermeli miyim? Yoksa daha düşük seviye ile mi giriş yapmalıyım? Pazar durumu nasıl bir de? Alsam kısa sürede satabilir miyim?
14 pro maxten geçmeye değmez bence geçerseniz samsung s25 ultra falan anca tatmin eder

14 pro maxten geçmeye değmez bence geçerseniz samsung s25 ultra falan anca tatmin eder

S25 Ultra'yı tip olarak beğenmedim. Söylediğim telefon ise hem görünüş olarak hem de özellik olarak iyi bir cihaz.

Ek olarak geçmemdeki sebep iyi bir cihaz olması değil. iOS'tan sıkılmam.

S25 Ultra'yı tip olarak beğenmedim. Söylediğim telefon ise hem görünüş olarak hem de özellik olarak iyi bir cihaz.

İosdan sıkılmak ne dostum ne beklersin ki bir yazılımdan

Android alacaksanız eğer tüm meyvelerinden yararlanın. Xiaomi ve Honor da bootlader kilidi açılmıyor Samsung almanız daha iyi sizin için.

İosdan sıkılmak ne dostum ne beklersin ki bir yazılımdan

Aynı şeyler hep. Bir özelleştirme sunmuyor. Kurcalamayı, oynamayı severim. Ha zaten deneme amaçlı almayı düşünüyorum. Yapamazsam iOS'da kalacağım tekrardan.

XS Max'ten 14 Pro Max'e geçtim. Dinamik ada ve 120Hz farkı haricinde bir değişiklik hissetmedim. Niye aldım diye kendime sordum. Hep aynı cihaz her sene. Yenilik yok sıktı o da biraz.

Android alacaksanız eğer tüm meyvelerinden yararlanın. Xiaomi ve Honor da bootlader kilidi açılmıyor Samsung almanız daha iyi sizin için.

Bootloader kilidinin ne önemi oluyor?

Gelecekte ROOT, custom ROM gibi şeyler atabiliyorsun.

Root aklımda aslında. iOS'ta da Jailbreak kullanırdım zaten. Sanırım Android tarafında her cihaza root olmuyor. Xiaomi'ler bu konuda rahat gibi. Ama HyperOS yorumlar da pek iyi görmedim. Hala zamana ihtiyacı var deniliyor.

Şuan 14 PM den iyi Android hala yok bence. Hiçbir üst seviye Androidi kısa sürede ve iyi fiyata satamazsın bu arada, içlerinden en hızlısı Samsung olur büyük ihtimalle ama onda da 60 bine aldığın telefonu aynı sene bile satsan 40 bine zor satabilirsin büyük ihtimalle.

Şuan 14 PM den iyi Android hala yok bence. Hiçbir üst seviye Androidi kısa sürede ve iyi fiyata satamazsın bu arada, içlerinden en hızlısı Samsung olur büyük ihtimalle ama onda da 60 bine aldığın telefonu aynı sene bile satsan 40 bine zor satabilirsin büyük ihtimalle.
14 pm den iyi android yokmu??? Sanırım hiç piyasayı takip etmiyor veya fan boysunuz

vivo x200 pro ve bulabilirseniz 200 ultra daha iyi olur çünkü pro dan artı olarak snapdragon 8 gen elite var Dimensity 9400 de kötü değildir tabii ki ;
başka önerebileceğim oppo find x8 ultra

Nothing Phone 1 kullanıyorum bi önceki telefonum iPhone 14 dü :D Aynı sebeplerden bıraktım telefonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri