IOS'tan Androide Geçişte İlk Telefon

Telefondan beklentine bağlı, ben 3 model yenisini kullandım (Note 11) kullanamayacağım düzeyde kasıyordu çok kullanmadan kurtuldum.

Zaten kendime de güvenemediğimden yedek olarak almayı düşünüyorum. iPhone kullanmaya devam, Android deneyeceğim. Baktım yapıyorum, alıştım iPhone satar, Android devam. Alışamazsak iPhone ile devam. :D

Telefondan beklentine bağlı, ben 3 model yenisini kullandım (Note 11) kullanamayacağım düzeyde kasıyordu çok kullanmadan kurtuldum.
Redmi Note 11 ve sonrası Xiaomi yazılımı çöp. Önceden düz modele bile 2. seviye yazılım veriyorlardı şu anda 1. seviye. Hiçbirşey yok, reklam ve bloatware dolu.

Redmi Note 11 ve sonrası Xiaomi yazılımı çöp. Önceden düz modele bile 2. seviye yazılım veriyorlardı şu anda 1. seviye. Hiçbirşey yok, reklam ve bloatware dolu.

Gerçekten ya. Kendi uygulamasında reklamın ne işi var. O yüzden Xiaomi sıcak bakmıyorum ben.

2019'un orta seviye telefonu Redmi Note 8 6 yıldır kasmıyor. Android kasar diyenleri dikkate alma.
3 4 gün farkla iPhone 12 ve redmi niye 8 aldık aynı gün aldık diyelim iPhone 12 ilk aldığımız günden bu yana hiç sağa sola atilmadi hep kullanımda 0 kasma
Resmi note 8 1 1.5 yıl fln kullanıldı telefon sürekli hata veriyor ve kasıyor

Ama Honor alırsa eğer bootlader kilidini açamaz ve Android'in meyvelerini alamaz.
S25U da acsa nolcak sanki bu seviye cihazlarda boş iş bile bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten ya. Kendi uygulamasında reklamın ne işi var. O yüzden Xiaomi sıcak bakmıyorum ben.
Kendi uygulamasındaki reklamları tek tıkla kapatıyosun sorun o değil sorun direkt kendi uygulamaları direkt çöp yani yoksa zaten reklam sadece Xiaomi uygulamalarında ve onları da ayarlardan kapıyosun ki bu reklam dedikleri de Xiaomi Videolara giriyosun altta ilgini çekebilir diye Xiaomi mağazsından oyun falan gösteriyo da mağaza çöp ötesi

Aynı şeyler hep. Bir özelleştirme sunmuyor. Kurcalamayı, oynamayı severim. Ha zaten deneme amaçlı almayı düşünüyorum. Yapamazsam iOS'da kalacağım tekrardan.

XS Max'ten 14 Pro Max'e geçtim. Dinamik ada ve 120Hz farkı haricinde bir değişiklik hissetmedim. Niye aldım diye kendime sordum. Hep aynı cihaz her sene. Yenilik yok sıktı o da biraz.

Bootloader kilidinin ne önemi oluyor?
samsung al good locku haftalarca oynarsın telefon böyle miymiş dersin

z fold 7 şu an en güzel telefon adeta normal telefon gibi ama aşırı aşırı aşırı pahalı z flip 7 daha çok kadınsı bi telefon bence geçeceksen s25 serisi güzel ultranın ekranı falan bambaşka bi segment

anti reflecting tarzı özellikler keşke hazır sistemde parça değiştirip yapılabilme gibi olabilse düz modele çok güzel olurdu kompakt haliyle

3 4 gün farkla iPhone 12 ve redmi niye 8 aldık aynı gün aldık diyelim iPhone 12 ilk aldığımız günden bu yana hiç sağa sola atilmadi hep kullanımda 0 kasma
Resmi note 8 1 1.5 yıl fln kullanıldı telefon sürekli hata veriyor ve kasıyor

Artık eskiyen cihazlar sonuçta. Amiral gemisi olarak almayı düşünüyorum yeni telefonu.

S25U da acsa nolcak sanki bu seviye cihazlarda boş iş bile bu

Kendi uygulamasındaki reklamları tek tıkla kapatıyosun sorun o değil sorun direkt kendi uygulamaları direkt çöp yani yoksa zaten reklam sadece Xiaomi uygulamalarında ve onları da ayarlardan kapıyosun ki bu reklam dedikleri de Xiaomi Videolara giriyosun altta ilgini çekebilir diye Xiaomi mağazsından oyun falan gösteriyo da mağaza çöp ötesi

Arayüz ve işletim sistemi yüzünden Xiaomi eledim direkt zaten.

5 yıl sonra falan insanın yapası geliyor. Mesela millet S21'e custom ROM atmaya başladı bile.

Zamanında Galaxy Ace'ye çok ROM atardım. :D Bu işlerle uğraşmayı severim.

samsung al good locku haftalarca oynarsın telefon böyle miymiş dersin

z fold 7 şu an en güzel telefon adeta normal telefon gibi ama aşırı aşırı aşırı pahalı z flip 7 daha çok kadınsı bi telefon bence geçeceksen s25 serisi güzel ultranın ekranı falan bambaşka bi segment

anti reflecting tarzı özellikler keşke hazır sistemde parça değiştirip yapılabilme gibi olabilse düz modele çok güzel olurdu kompakt haliyle

Evet, Good Luck çok fena özelleştirmeler içeriyor. Bende acayip severim böyle şeyleri.

Benim iPhone bile böyleydi zamanında. Ama işte o da kısıtlanınca zevk alamıyoruz telefondan.

fr_4007.webp
fr_4244.webp

Artık eskiyen cihazlar sonuçta. Amiral gemisi olarak almayı düşünüyorum yeni telefonu.

Arayüz ve işletim sistemi yüzünden Xiaomi eledim direkt zaten.

Zamanında Galaxy Ace'ye çok ROM atardım. :D Bu işlerle uğraşmayı severim.

Evet, Good Luck çok fena özelleştirmeler içeriyor. Bende acayip severim böyle şeyleri.

Benim iPhone bile böyleydi zamanında. Ama işte o da kısıtlanınca zevk alamıyoruz telefondan.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iPhone 12de 12 ailesinin giriş seviyesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,088
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri