- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan 14 PM den iyi Android hala yok bence. Hiçbir üst seviye Androidi kısa sürede ve iyi fiyata satamazsın bu arada, içlerinden en hızlısı Samsung olur büyük ihtimalle ama onda da 60 bine aldığın telefonu aynı sene bile satsan 40 bine zor satabilirsin büyük ihtimalle.
Hocam artık bu fan boyluğa giriyor ya. Bende 10 seneden fazla iPhone kullanıyorum acayip de memnunum yalan yok. Mükemmel telefonlar yazılımı ile. Ama artık sıktı, yenilik yok. Ve androidde çok iyi cihazlar var. Bilmiyorum hiç android cihazlarına baktın mı da artık aşmışlar onlarda. Zaten beni de cezbeden bu oldu. Sıktı artık iPhone. Tek ben değil. Çoğu kişiyi sıkmış.
Android'de bayağı rahat edeceksin. Şu anda evde Redmi Note 8 var istesem Android 16 custom ROM atabiliyorum.
Böyle işlerle uğraşmayı seviyorum ya valla yalan yok. Kurcala, boz, yap vs.

vivo x200 pro ve bulabilirseniz 200 ultra daha iyi olur çünkü pro dan artı olarak snapdragon 8 gen elite var Dimensity 9400 de kötü değildir tabii ki ;
başka önerebileceğim oppo find x8 ultra
Bu da aklımda Dxomark'da çok iyi cihazlar. Benim için öncelik ekran ve batarya. İkisi de iyi valla yalan yok. Ama Honor Magic7 Pro ayrı bir hoşuma gitti.
Nothing Phone 1 kullanıyorum bi önceki telefonum iPhone 14 düAynı sebeplerden bıraktım telefonu
Bu telefon hiç ilgimi çekmiyor ya.