IOS'tan Androide Geçişte İlk Telefon

Şuan 14 PM den iyi Android hala yok bence. Hiçbir üst seviye Androidi kısa sürede ve iyi fiyata satamazsın bu arada, içlerinden en hızlısı Samsung olur büyük ihtimalle ama onda da 60 bine aldığın telefonu aynı sene bile satsan 40 bine zor satabilirsin büyük ihtimalle.

Hocam artık bu fan boyluğa giriyor ya. Bende 10 seneden fazla iPhone kullanıyorum acayip de memnunum yalan yok. Mükemmel telefonlar yazılımı ile. Ama artık sıktı, yenilik yok. Ve androidde çok iyi cihazlar var. Bilmiyorum hiç android cihazlarına baktın mı da artık aşmışlar onlarda. Zaten beni de cezbeden bu oldu. Sıktı artık iPhone. Tek ben değil. Çoğu kişiyi sıkmış.

Android'de bayağı rahat edeceksin. Şu anda evde Redmi Note 8 var istesem Android 16 custom ROM atabiliyorum.

Böyle işlerle uğraşmayı seviyorum ya valla yalan yok. Kurcala, boz, yap vs. :D

vivo x200 pro ve bulabilirseniz 200 ultra daha iyi olur çünkü pro dan artı olarak snapdragon 8 gen elite var Dimensity 9400 de kötü değildir tabii ki ;
başka önerebileceğim oppo find x8 ultra

Bu da aklımda Dxomark'da çok iyi cihazlar. Benim için öncelik ekran ve batarya. İkisi de iyi valla yalan yok. Ama Honor Magic7 Pro ayrı bir hoşuma gitti.

Nothing Phone 1 kullanıyorum bi önceki telefonum iPhone 14 dü :D Aynı sebeplerden bıraktım telefonu

Bu telefon hiç ilgimi çekmiyor ya. :D

Hocam artık bu fan boyluğa giriyor ya. Bende 10 seneden fazla iPhone kullanıyorum acayip de memnunum yalan yok. Mükemmel telefonlar yazılımı ile. Ama artık sıktı, yenilik yok. Ve androidde çok iyi cihazlar var. Bilmiyorum hiç android cihazlarına baktın mı da artık aşmışlar onlarda. Zaten beni de cezbeden bu oldu. Sıktı artık iPhone. Tek ben değil. Çoğu kişiyi sıkmış.

Böyle işlerle uğraşmayı seviyorum ya valla yalan yok. Kurcala, boz, yap vs. :D

Bu da aklımda Dxomark'da çok iyi cihazlar. Benim için öncelik ekran ve batarya. İkisi de iyi valla yalan yok. Ama Honor Magic7 Pro ayrı bir hoşuma gitti.

Bu telefon hiç ilgimi çekmiyor ya. :D
Yıllardır android kullanıyordum en son bıkıp iPhone geçtim geçtiğimden beri donma kasma diye bir şey yok cihazda müthiş rahatlık.

Yıllardır android kullanıyordum en son bıkıp iPhone geçtim geçtiğimden beri donma kasma diye bir şey yok cihazda müthiş rahatlık.

Amiral gemileri olan cihazlarda da donma, takılma minimum seviye de olur diye düşünüyorum.

S25 Ultra'yı tip olarak beğenmedim. Söylediğim telefon ise hem görünüş olarak hem de özellik olarak iyi bir cihaz.

Ek olarak geçmemdeki sebep iyi bir cihaz olması değil. iOS'tan sıkılmam.
milletteki telefon değişme sebebine bakın. ios sana sıkıcı geldiyse androiden soğursun zaten ios fanlığı yapmiyim de bir arkadaş da demiş 14 pro max den geçeceğin andriodler en az mi 14 ultra veya s25 gibi telefonlar

milletteki telefon değişme sebebine bakın. ios sana sıkıcı geldiyse androiden soğursun zaten ios fanlığı yapmiyim de bir arkadaş da demiş 14 pro max den geçeceğin andriodler en az mi 14 ultra veya s25 gibi telefonlar

iOS'ta bir şey olmamasından sıkıldım zaten. Android'de yapılacak bir ton şey var niye soğuyayım?

Benim baktığım cihazlar da amiral gemisi olan cihazlar zaten. Honor Magic7 Pro, Xiaomi 15 Ultra, Vivo X200 Ultra, Oppo Find X8 Ultra, OnePlus 13 gibi top seviye modeller.

iOS'ta bir şey olmamasından sıkıldım zaten. Android'de yapılacak bir ton şey var niye soğuyayım?

Benim baktığım cihazlar da amiral gemisi olan cihazlar zaten. Honor Magic7 Pro, Xiaomi 15 Ultra, Vivo X200 Ultra, Oppo Find X8 Ultra, OnePlus 13 gibi top seviye modeller.
dediğin modeller eyvallah iyi cihazlar eğlencesine kullanacaksın dediklerinden birini al geç

Satarken fiyat kaybını önemsemiyon Magic 7 Pro al geç. Vivo x200 pro bundan daha iyi normalde ama globale funtouch ile cıkıyor OriginOS yerine o yüzden Honor daha iyi olur.

Xiaomi 15 Ultra daha mantıklı olurdu da o fiyatla imkansız 59999 falan olması lazım.

s24 ultra öneririm

dediğin modeller eyvallah iyi cihazlar eğlencesine kullanacaksın dediklerinden birini al geç

10 küsür seneden sonra Androide geçeceğim için top seviye model olsun ki androidden soğumayım diye düşündüm bende.

2019'un orta seviye telefonu Redmi Note 8 6 yıldır kasmıyor. Android kasar diyenleri dikkate alma.

Redmi 12 var annemde de. Uygulamalara girerken falan hızlı yani. Sadece yavaşlık var. O yüzden Xiaomi pek ilgimi çekmiyor gibi.

Ama Honor alırsa eğer bootlader kilidini açamaz ve Android'in meyvelerini alamaz.

Ama dediğin gibi de Xiaomi'de Root gibi kolaylıklar var.

Satarken fiyat kaybını önemsemiyon Magic 7 Pro al geç. Vivo x200 pro bundan daha iyi normalde ama globale funtouch ile cıkıyor OriginOS yerine o yüzden Honor daha iyi olur.

Xiaomi 15 Ultra daha mantıklı olurdu da o fiyatla imkansız 59999 falan olması lazım.

Yani para kısmında bazı şeylerden feraget etmek gerekiyor gibi.

Xiaomi 15 imei atıldığı için yurt dışı alırım aslında onda sorun yok.

s24 ultra öneririm

Almışken son çıkan, üst seviye alayım diyorum hocam. Tip olarak güzel ama bende beğeniyorum.

Xiaomi'de yok artık. Bootlader kilidi açmak çok zor.

Böyle bir konu var ama?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri