Honor magic 7 pro vs vivo x200 pro

Honor magic 7 pro vs vivo x200 pro

• Oy kullanan toplam üye
    10

Hyperr30

80+
Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar merhaba iki telefon arasında kaldım taksitli alacağım honor 61k vivo 70k oluyor hangisini tercih etmeliyim? Bugün inceledim x200pro daha iyi geldi bana ama nerdeyse 10k var arasında fiyat farkına değer mi? Telefonu uzun yıllar kullanacağım.

Magic 7 Pro al diyecektim aslında ama ben de bu cihazlar arasında kalmıştım. Sonunda yurtdışından 16 Pro Max almaya karar verdim. Özellikle oyun tarafında baktığımda, Android cihazlarda ısınma ciddi anlamda fazla gibi görünüyor. iPhone bu konuda daha stabil ve uzun vadede daha sorunsuz gibi duruyor.

Magic 7 Pro al diyecektim aslında ama ben de bu cihazlar arasında kalmıştım. Sonunda yurtdışından 16 Pro Max almaya karar verdim. Özellikle oyun tarafında baktığımda, Android cihazlarda ısınma ciddi anlamda fazla gibi görünüyor. iPhone bu konuda daha stabil ve uzun vadede daha sorunsuz gibi duruyor.
iPhone kullanmak istemiyorum

51k civarında olursa Magic 7 Pro.

Ben de eskiden bir Xiaomi Android kullanıcısıydım. Daha sonra iPhone 14 Pro Max'e geçiş yaptım. Hiçbir zaman bir markanın fanboyu olmadım ama iPhone, hissiyat ve arayüz açısından beni kendine bağımlı hale getirdi.

Sonrasında 14 Pro Max’i satmak zorunda kaldım, çünkü borçlarım vardı. Android’e geri döndüm ve şu an Note 11 Pro kullanıyorum — bütçem buna yetti. Açıkçası sattığım için pişman oldum.

Şimdi tekrar iPhone almayı düşünüyorum. Ama senin gibi ben de bir ara Magic 7 Pro ve Red Magic 10 Pro gibi modellere bakıyordum. Ancak iPhone’un özellikle ısınma konusunda ne kadar başarılı olduğunu görünce tekrar iPhone alma kararı verdim.

X200 Pro tek geçerim.

Arkadaşlar merhaba iki telefon arasında kaldım taksitli alacağım honor 61k vivo 70k oluyor hangisini tercih etmeliyim? Bugün inceledim x200pro daha iyi geldi bana ama nerdeyse 10k var arasında fiyat farkına değer mi? Telefonu uzun yıllar kullanacağım.
x200 pro al geç. Honorun yazılımını genelde beğenmiyorlar.

Neye göre ısınma problemi yaşadın bilmiyorum ama kral şu an iki cihaz kullanıyorum bir tanesi iPhone 14 Pro Max diğeri ise One Plus ace 5 modeli arkadaşımla PUBG oynarken iPhone cayıy cayır yanarken elle tutulamaz hale gelirken One Plus ta sadece ılık bir şekilde kalıyor sıcaklık bana mısın demiyor snapdragon 8 gen 2 yle Android ısınma sorununu çözdü

İndirim olursa olabilir
51.3k fiyata birkaç gündür Vatan'da satılıyor. X200 Pro da indirim olduğunda 58.5k fiyata satılıyor ancak biraz daha düşmesi gerek. Son zamanlarda X200 Pro'nun fiyatı epey yükseldi.

iPhone 15 ve magic 7 pro arasında kalıp magic 7 proyu tercih ettim nerdeyse 2 aydır kullanıyorum en beğendiğim özelliği kamerası ve pil ömrü kamerası ciddi anlamda çok iyi ve pilide çok yavaş bitiyor zaten hızlı sarjida olduğu için 30-45dk arası şarjda durması yetiyor telefonu gün içinde çok sık kullanan biri olarak bu bana yetiyor ayrıca iPhonelardaki sihirli kapsül özelliğinin bu telefonda da olması çok güzel

Geri