Vivo x200 pro vs honor magic 7 pro son karar

Vivo kullandım. V40 modelini. Arayüz biraz sığ. İos kadar bile esneklik yok. Ancak hayatımda kullandığım en akıcı telefondu. X200 proyu düşünemiyorum bile. Ekranda sorun vardı, garantiden değişim istedim ama para iadesi yapıldı. Yani garanti servisi de iyi.
Honor eşim kullanıyor, o da memnun. Honorun arayüzü daha kullanışlı. Ben olsam Honor alırdım.

Ne yalan söyliyim ben de arada kalırdım. 2 cihaz da çok iyi ama ben vivonun arayüzünü vs daha stabil buldum. Eğer bütçe varsa vivo derim

Vatanın yorumlarında herkes telefonu kötülemiş diğer sitelerde aynı yani niye böyle yorumlar yapılmış anlamadım telefon kötü mü iyi mi? İzlediğim videolarda veya epeyde kötü yorum yok kafamı kurcalıyor x200 pro
Çok iyi telefon aslında. Kamera süper batarya baya fazla gidiyordu testleri vardı ama saatini hatırlamıyorum ki siz zaten bakmışsınızdır. İşlemci olarakda çok güçlü yazılımıda hyperos2 den güzel. Ben arada kalsam x200 pro tercih ederdim. Yorumlara gelirsek sebebini bilmiyorum ama hemen her yerde süper puan alıyor özellikle kamera konusunda. İşletim sistemini biraz daha araştırın hoşunuza giderse alın geçin.

Ne yalan söyliyim ben de arada kalırdım. 2 cihaz da çok iyi ama ben vivonun arayüzünü vs daha stabil buldum. Eğer bütçe varsa vivo derim
3-4 haftadır her yerden bakıp araştırıyorum hala net bir karar veremedim bende. Vivo funtouch olduğu için vivoyu önermeyende epey fazla. vivoyu kamera ve bataryadan ilerde gibi

3-4 haftadır her yerden bakıp araştırıyorum hala net bir karar veremedim bende. Vivo funtouch olduğu için vivoyu önermeyende epey fazla. vivoyu kamera ve bataryadan ilerde gibi
Benim gördüğüm de arayüzde ve diğer programlarla etkileşimi çok iyiydi hocam. Vivonun alt model telefonları da var xiaominin redmi serisi gibi o telefonları kasıyordur muhtemelen sizin telefon canavar 😂

Kamera içinse vivo

kamera olarak vivo ama yazılım olarak honor. İphone 16 pmxden honor magic 7 proya geçtim. IOS arayüzü aratmadı. Stabil olarak s24u kullanmıştım ondan daha iyi.

influencer değilseniz hm7p alabilirsiniz. Sürekli sosyal medya ya fotoğraf atıyorsanız vivo alabilri ya da hm7p alarak edit yaparak atabilirsiniz. En fiyat performans hm7p. (editten kastım hm7p kötü demiyorum. İsteidğiniz renk doygunluğuna erişemeyebilir bunun için edit yapabilir veya AI çözünürlük düzeltme özelliği ile vivoya benzer kalite yakalayaiblirsiniz. Ben fotoğraf çekildikten sonra AI çözünrülük ile düzeltme yapıyorum tek tuşla kalite 2 kat artıyor. )

kamera olarak vivo ama yazılım olarak honor. İphone 16 pmxden honor magic 7 proya geçtim. IOS arayüzü aratmadı. Stabil olarak s24u kullanmıştım ondan daha iyi.

influencer değilseniz hm7p alabilirsiniz. Sürekli sosyal medya ya fotoğraf atıyorsanız vivo alabilri ya da hm7p alarak edit yaparak atabilirsiniz. En fiyat performans hm7p. (editten kastım hm7p kötü demiyorum. İsteidğiniz renk doygunluğuna erişemeyebilir bunun için edit yapabilir veya AI çözünürlük düzeltme özelliği ile vivoya benzer kalite yakalayaiblirsiniz. Ben fotoğraf çekildikten sonra AI çözünrülük ile düzeltme yapıyorum tek tuşla kalite 2 kat artıyor. )
16pm ile hm7p kamera karşılaştırırsan nasıl olur ne kadar fark var

Geri