Vivo x200 pro vs honor magic 7 pro son karar

Hyperr30

80+
Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?

X200 pro sadece kamera artısı var bana göre diğer her şeyi magic 7 pro da daha iyi hem snapdragon elite işlemcisi var.

honor şuanda dünyadaki en iyi cihazlardan biri kamera-ekran-şarj-batarya-işlemci olsun her konuda mükemmel

Arkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
Samsung neden tercih etmiyorsunuz.

X200 pro alıp geçin.
Vatanın yorumlarında herkes telefonu kötülemiş diğer sitelerde aynı yani niye böyle yorumlar yapılmış anlamadım telefon kötü mü iyi mi? İzlediğim videolarda veya epeyde kötü yorum yok kafamı kurcalıyor x200 pro

Arka kamera önemliyse x200, yoksa diğer konularda başabaşlar ya da honor önde. Yazılım olarak honor daha iyi ekstradan önde face ıd de var. Face ıd olduktan sonra parmak izi kullanmazsın. Batarya konusunda vivo bi tık daha iyi diye biliyorum. Magic 7 kesinlikle daha f/p bir ürün ben magic7 alırdım

Hocam snapdragon elite işlemci var honor da ben sırf onun için bile alırdım

Arka kamera önemliyse x200, yoksa diğer konularda başabaşlar ya da honor önde. Yazılım olarak honor daha iyi ekstradan önde face ıd de var. Face ıd olduktan sonra parmak izi kullanmazsın. Batarya konusunda vivo bi tık daha iyi diye biliyorum. Magic 7 kesinlikle daha f/p bir ürün ben magic7 alırdım
Honorun eldeki hissiyatını daha çok beğendim vivoya göre ama arka kamerası ve bataryadan dolayı vivo 1 adım önde şimdilik

Geri