he zaten her gün kameraya bakıyorsunuzArka tasarımı çok hoşuma gitmiyor kamera olarakta geride olduğu için karar veremedim
X200 pro alıp geçin.Arkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
Samsung neden tercih etmiyorsunuz.Arkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
Vatanın yorumlarında herkes telefonu kötülemiş diğer sitelerde aynı yani niye böyle yorumlar yapılmış anlamadım telefon kötü mü iyi mi? İzlediğim videolarda veya epeyde kötü yorum yok kafamı kurcalıyor x200 proX200 pro alıp geçin.
Arka kamera önemliyse x200, yoksa diğer konularda başabaşlar ya da honor önde. Yazılım olarak honor daha iyi ekstradan önde face ıd de var. Face ıd olduktan sonra parmak izi kullanmazsın. Batarya konusunda vivo bi tık daha iyi diye biliyorum. Magic 7 kesinlikle daha f/p bir ürün ben magic7 alırdımArkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
Honorun eldeki hissiyatını daha çok beğendim vivoya göre ama arka kamerası ve bataryadan dolayı vivo 1 adım önde şimdilikArka kamera önemliyse x200, yoksa diğer konularda başabaşlar ya da honor önde. Yazılım olarak honor daha iyi ekstradan önde face ıd de var. Face ıd olduktan sonra parmak izi kullanmazsın. Batarya konusunda vivo bi tık daha iyi diye biliyorum. Magic 7 kesinlikle daha f/p bir ürün ben magic7 alırdım