Arama sonuçları: *

1. E

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

Gigafiberde altyapı kablo pop noktası kendisine ait tt ile işi yok
  2. E

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

İyi sabrediyorsunuz hayatta o kadar süre bekleyemezdim. 3 güne bile fazla dayandım
  3. E

Ne yaptınız geldi mi internet? Geçen hafta cuma günü iptal başvurusunda sonra cumartesi onay için aradılar sorunun çözüldüğünü daireye kontrol için pazartesi geleceğini söylediler ben de şimdiye kadar neden gelmediklerini sordum istemedim. 12 ay peşin ödemeyi geri aldım kesinti yapılan günlerin...
  4. E

Bende 4 yıl sorunsuz kullandım. Çok memnundum. Nolduysa son 2 senedir ilgilenmeyi bıraktılar. Her ay bina yıkımı oluyor ama bunun önlemini alacaksın belediye ile konuşup vs. Geçen sene 6 gün internetsiz kaldım gelip bakmıyorlar. Ben bina girişindeki portu kontrol ettim düzelttim, ilgilenmezler...
  5. E

Para alamama gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Bende peşin ödemiştim. Geçen sene tt fiber çekmişti daireye ona geçerim. Eskisi gibi simetrikle işim olmuyor kullanamadıktan sonra artık 100-200 yeter bana
  6. E

1 hafta arayla ikinci 3 günlük kesinti olunca ve çözüm üretmeyince iptal başvurusunu bende biraz önce verdim. Hergün aynı terane aciliyet bildirdik kontrol yapılıyor. Çalışmalar devam ediyor. Kentsel dönüşümü bahane ediyorlar. Devam edin böyle 6 yıllık türknet gigafiber serüvenim bitti.
  7. E

❌İndirim Bitti! Lenovo Loq Ryzen 5 220 + Rtx5050 38 Bin TL

Fiyat iyiymiş. Geçen sene 30k ya 12600hx 24 gb 4050 6gb 105tdp almıştım. oyun oynamıyorum yatıyor laptop
  8. E

❌İndirim Bitti! Lenovo Loq Ryzen 5 220 + Rtx5050 38 Bin TL

Bu serinin ekran kartlarında watt değeri yok mu?
  9. E

❌İndirim Bitti! Trendyol 1000/200 indirim kodu

Geçersiz kod diyor
  10. E

40W Kablosuz Soundbar 1,099 TL (MİGROS) (Bluetooth 5.3 & AUX & USB & TF Kart)

Teknosa gibi laptop soğutucu vermesin
  11. E

Yardım İPHONE 17Pro Siparişi vereceğim. öğrenci kampanyası yok mu?

O nasıl öğrencilikmiş. Ben 550 TL'ye discovery almıştım zamanında
  12. E

🔥İndirim Shuriken ES5-RUI RGB Işıklı Hoparlör 499TL

Benimde kolaygelsin dağıtımda ürün gelmeden iadeye mi bassam acaba
  13. E

Pazarama Aktardığın Puanına Ek %50'si Bizden Hediye!

Pazarama, Garanti bonuslarımı kabul etmiyor
  14. E

Pazarama Aktardığın Puanına Ek %50'si Bizden Hediye!

En fazla 100 TL kazanılabilir
  15. E

Bende de aynısı yazıyor
  16. E

Bende aldım bir tane eğer bu model fason üretimse 5w*2 gelecek. 16w falan değil
Geri