Pazarama Aktardığın Puanına Ek %50'si Bizden Hediye!

Zetian

80+
Reaksiyon skoru
25
Son düzenleme:
Pazarama da ciddi güvenlik açığı var. Başımdan geçenleri yazsam sayfa yetmez ve çok uzun olur dikkatli kullanın özellikle maaş müşterisi iseniz çok daha dikkat edin

Qnb puan mı veriyor? 🤣
qnbnin puan sistemi muhtesem. kim dusunduyse inanilmaz zeki birisi oldugu kesin. n11 de parapuan geciyor ama kullanmasi cok zor buyuk mebla degilse.

100 lira parapuaniniz var ve siz 101 tllik urun almak istiyorsunuz. kullanamazsiniz :) 1 lirasini karttan alsin iste derseniz, olmuyor puan gozukmuyor bile odeme ekraninda. ben kampanya yakalarsam qnb kartimla alisverisi yapiyorum sonra teknosadan type c kablo, usb bellek falan aliyorum. fiziksel magazada problem olmuyor. 300-400 puan olduysa n11den kedi kumu aliyorum.

ozetle oyle bir sistem ki resmen kullanil(a)mamasi icin tasarlanmis.

parca parca 1k civarı puanım var bunları nerde harcayabilir yada nakite dönüstürebilirim beyler
pazarama da görüyorum kart girince ama masallah fiyatlar 2x

parca parca 1k civarı puanım var bunları nerde harcayabilir yada nakite dönüstürebilirim beyler
pazarama da görüyorum kart girince ama masallah fiyatlar 2x
Pos olan her yerde kullanabilirsin puan ile ödeme yapmak istiyorum diyip. Onlineda bankanıza göre bazı sitelerde kullanılabiliyor ama pek mümkün değil. Ben tanıdık bakkalda boş ödeme yaptım puanımla. Adamdan nakit para aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri