🔥İndirim Shuriken ES5-RUI RGB Işıklı Hoparlör 499TL

bu konu ilk paylaşıldığında hoparlör ihtiyacım yok diye almamıştım. Size soğutucu gelince ve Teknosa'nın hâlâ sattığını görünce belki bana hoparlör gelir diye risk alıp sipariş geçtim. Sanırım biraz heyecan arıyorum.

Beyler blaupunkt alın gerisini düşünmeyin. Ses ve kalitesine göre mükemmel hoparlör. Stoklarda girerse 720 olanı çok iyi. Muhtemelen 700 modeli de iyidir.
Hocam bizim aldığımız soundbar 500₺ seninki 4-5k😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konu ilk paylaşıldığında hoparlör ihtiyacım yok diye almamıştım. Size soğutucu gelince ve Teknosa'nın hâlâ sattığını görünce belki bana hoparlör gelir diye risk alıp sipariş geçtim. Sanırım biraz heyecan arıyorum.
Ciddimisin ya😂😂

Hocam bizim aldığımız soundbar 500₺ seninki 4-5k😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ciddimisin ya😂😂
Ciddiydim ama 10 dakika önce ürünün hiçbir yerde yorum ve hakkında bilgisi olmadığı için iptal ettim :( Aslında iyi bir hoparlör çıkabilirdi.

Ürün elime geçmeden iade et seçeneğine basacağım sanırım 🤔
Faturanızda soğutucu yazıyor ise siz bilirsiniz ama hoparlör yazıyorsa kuryeyi bekleyin derim. En kötü kuryeye teslim almadan yanlış ürün yollamışlar dersiniz o da geri yollar.

Bu kadar siparişte bu denli aptallığı nasıl başarıyorlar anlamış değilim. La hadi 2 3 yanlış girdin gerisine hiç mi bakmıyorsunuz :D doğru ürünü gönderene kadar değişim isticem de bu kötürümler direkt iptal edecek büyük ihtimal.

Bu kadar siparişte bu denli aptallığı nasıl başarıyorlar anlamış değilim. La hadi 2 3 yanlış girdin gerisine hiç mi bakmıyorsunuz :D doğru ürünü gönderene kadar değişim isticem de bu kötürümler direkt iptal edecek büyük ihtimal.
Sıkıntılılar harbi ihtiacım olan bişeydi bide monitörün hoporloru yok sessiz izliyorum videoları😂

Bence bilerek yapıyorlar, iade etmezse alıcı, ürünü satmış oluyor :))

benim kolay gelsine vermişler kargo dağıtımda
teknosa sitesinden iade butonuna basın
tamam diyor
kargoyu almayın diye mail atıyor
kargocuyu geri göndereceğim

tabi ki parayı iade etmeyecekler

1-2 hafta onunla uğraşacağız

teknosadan çöp almayın kardeşlerim

benim kolay gelsine vermişler kargo dağıtımda
teknosa sitesinden iade butonuna basın
tamam diyor
kargoyu almayın diye mail atıyor