Hocam bizim aldığımız soundbar 500₺ seninki 4-5kBeyler blaupunkt alın gerisini düşünmeyin. Ses ve kalitesine göre mükemmel hoparlör. Stoklarda girerse 720 olanı çok iyi. Muhtemelen 700 modeli de iyidir.
Ciddimisin yabu konu ilk paylaşıldığında hoparlör ihtiyacım yok diye almamıştım. Size soğutucu gelince ve Teknosa'nın hâlâ sattığını görünce belki bana hoparlör gelir diye risk alıp sipariş geçtim. Sanırım biraz heyecan arıyorum.
Ciddiydim ama 10 dakika önce ürünün hiçbir yerde yorum ve hakkında bilgisi olmadığı için iptal ettimHocam bizim aldığımız soundbar 500₺ seninki 4-5k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ciddimisin ya![]()
Ürün elime geçmeden iade et seçeneğine basacağım sanırımCiddiydim ama 10 dakika önce ürünün hiçbir yerde yorum ve hakkında bilgisi olmadığı için iptal ettimAslında iyi bir hoparlör çıkabilirdi.
Faturanızda soğutucu yazıyor ise siz bilirsiniz ama hoparlör yazıyorsa kuryeyi bekleyin derim. En kötü kuryeye teslim almadan yanlış ürün yollamışlar dersiniz o da geri yollar.Ürün elime geçmeden iade et seçeneğine basacağım sanırım![]()
Soğutucu yazıyorFaturanızda soğutucu yazıyor ise siz bilirsiniz ama hoparlör yazıyorsa kuryeyi bekleyin derim. En kötü kuryeye teslim almadan yanlış ürün yollamışlar dersiniz o da geri yollar.
ettim ya iptaliFaturanızda soğutucu yazıyor ise siz bilirsiniz ama hoparlör yazıyorsa kuryeyi bekleyin derim. En kötü kuryeye teslim almadan yanlış ürün yollamışlar dersiniz o da geri yollar.
Sıkıntılılar harbi ihtiacım olan bişeydi bide monitörün hoporloru yok sessiz izliyorum videolarıBu kadar siparişte bu denli aptallığı nasıl başarıyorlar anlamış değilim. La hadi 2 3 yanlış girdin gerisine hiç mi bakmıyorsunuzdoğru ürünü gönderene kadar değişim isticem de bu kötürümler direkt iptal edecek büyük ihtimal.
Bence bilerek yapıyorlar, iade etmezse alıcı, ürünü satmış oluyorBu kadar siparişte bu denli aptallığı nasıl başarıyorlar anlamış değilim. La hadi 2 3 yanlış girdin gerisine hiç mi bakmıyorsunuzdoğru ürünü gönderene kadar değişim isticem de bu kötürümler direkt iptal edecek büyük ihtimal.
Benimde kolaygelsin dağıtımda ürün gelmeden iadeye mi bassam acababenim kolay gelsine vermişler kargo dağıtımda
teknosa sitesinden iade butonuna basın
tamam diyor
kargoyu almayın diye mail atıyor
kargocuyu geri göndereceğim
tabi ki parayı iade etmeyecekler
1-2 hafta onunla uğraşacağız
teknosadan çöp almayın kardeşlerim