Arama sonuçları: *

1. O

Açık lise hakkinda bilgi

Arkadaslar bilginizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim bem bu yil 12 sinifa gectim lakin benim alttan dersim cok oldugu icin 11 siniftan baslarsjn dedi bana yetkili ben zaten 11 okumusum gecmisim tekrar nasil 11 den baslatiyor beni hic anlamadim halk egitim merkezine gitmeyi dusunuyorum bu...
  2. O

TYT AYT Durumlar Nasil Kazandinizmi ?

arkadaslar sinavlar aciklanmis kazandinizmi kazandiysaniz hayirlisi olsun hakkinizda ben mefta girmedim seneye artik 🫡
  3. O

Mezun oldum İş bulamıyorum

1656850776 Şimdi bazi is verenler is ortamini iscilerini oturttugu icin yeni birine is ogretmek bi ton isin icinde yeni isciyi takip etmek haliyle onlara zor geliyor sende haklisin onlarda ne diyebilirim bilmiyorum ama umidini kaybetme bence basvuri yapmaya devam et bayraminiz kutlu olsun 🫡
  4. O

Mezun oldum İş bulamıyorum

Peki cidden tecruben yokmu ? Genel olarak
  5. O

Sistem Aldım (15000 TL ye Nasıl arkadaşlar)

1656683846 Zevkler renkler tartisilmaz esiniz istiyorsa mecbur alinacak ozaman 😅 yoksa aksam yemek olmaz benim dusuncem bana lazim olmayan bir cihazi keyif icin oyun oynamak icin niye aliyim kafasi 15 bin ₺ orta veya dusuk butceli ailleler icin yuksek bi para degeri tabi gelirim yuksek olsaydi...
  6. O

Teknoloji gelisti filmler artik tv lerde ofiice word,excel ulgulamalari telefonlardada var ben hic bilgisayar alinmasin demedim buyuk paralar vermek dogru degil dedim gidip bi laptop alirsin 4,5 bin arasi kafi’dir 15 binin icinde 250,300,1500, veya 2000 tller cerez kalir kendin 3,4 ay 120 gun...
  7. O

Kardesim bilgisayar Senin bir tv bir beyaz esya dedigin seyler omurluk kalici ve hergun gerekli kullanilan seylerdir senin isin evden bilgisayla calisip para kazanmaksa okey tek kelime etmem yalniz keyif yapim oyun oynarim falan kafasindaysan hic gerek yok okadar para vermeye yazik gunah yani...
  8. O

15 bin tl bilgisayara verecegime o parayi yerim daha iyi elektronik seylere bu kadar para sarf etmek dogru degil
  9. O

İşten Ayrılma Hakkında

İlk defa boyle birsey duydum sasirdimmi hyr cunku burasi turkey hersey mumkun bence o parayi odeme kesinlikle seni keklemeye calisiyorlar sen mi patronsun onlarmi ? Ki senden para istemisler
  10. O

Üniversite yks hakkinda ?

Vay cidden iyimis ozaman ben enayidim gittim 4 sene boyunca sen 4 dersi verdim 1 veya 2 ayda okul bitti nasi ya haksizlik ozaman
  11. O

Üniversite yks hakkinda ?

Herkese selam dostlar ben 12 sinif ogrencisiydim bu sene ama mezuna kaldim ve alttan derslerim var lakin benim kuzenim acik lisede takir takir sinifi geciyor dunde yks ye girdi ama ben girmedim cunku diploma alamadim lise diplomasını almak icin yirtinmam gerekiyor sanirim bu acik lise bu kadar...
  12. O

Benim icin arac almak hayal oldu

Tofaslar 100₺ olmus vay anasini ya yeni jenerasyon gencler araba alamaz artik bende dahil orta sinifin bile biraz altinda bi arabaya binim diyorum bakiyorum 350₺ olmus boyle bisey olamaz ya sizce araba fiyati dusermi veya araba alabilirmi orta gelirli kisiler veya orta gelirden biraz daha dusuk...
  13. O

Göçmen afganlı benden 1.0 önde

Bi ara dedigin gibi cok dusundumde onunda ekmegine goz dikip elinden almak icimden gelmiyor dinimicede gunah zaten ama bi yandanda gitmesini istiyouz nebilim ya karmasik duygular ancak devletimiz cozer bunu bizlik olmuyor cidden
  14. O

Tayyip bey kimse onlara elleyemez bizim din kardesimiz diyor pasapotu da kimligide olmasa dokunulmazlar benden bizden daha degerli saka gibi valla ya
  15. O

İnşallah dedigin gibi olur yoksa bunlar uredikce halimiz perisan olur valla artik is bulamiyorum bizim burda yeminle bak kartalda oturuyorum her is yerinde var bi afganli veya suriyeli inailmaz ya bocek gibi uruyor elemanlar
  16. O

Haklısın cidden 😔
  17. O

Eleman zaten kacak dedim sen nasil geldin buraya kacarak geldim diyor nekadar oldu geleli dedim 3 ay oldu boyle bisey varmi ya hala geliyorlar sinir minir yok herhalde turkiyede 1654944206 Yok be be batakacak asil boyleleri kazaniyor magaza sahibin aldtinda sifir nissan var jip 4x4 1654944384...
  18. O

19. O

Arkadaşlar kartalda oturuyorum magaza isine girdim ve yanimda beninle ayni yasta olan sadece 1 aydir orda calisiyor olan afganli vardi lakin usta basi ve magaza sahibi beni afganliya ezdirmeye ondan emir almaya zorladi tabikide kabul etmedim bu konu artik canimi sıkıyor millet bedava isci...
  20. O

12. Sınıfta kalma varmı ? Buyurun

Mahmut özer af çıkarmış devamsizliktan kalma yokmus lakin bunun icin beceri sinavi diye birsey var ona girmek gerekiyor umarim aciklayici olmustur
Geri