Göçmen afganlı benden 1.0 önde

Kardeşim yapacağın şu SGK ya gideceksin kaçak işçi çalıştırıyor diyeceksin hem kaçak diyeceksin hemde sigortasız ve benide 3 gün sigortasız çalıştırdı bide ona ezdirdi azda demogoji sana bişe verilir mi bilmiyorum ama o adam yuzbinlerce lira para cezasına çarptırılır bak bakayım jipi duruyormu
Bi ara dedigin gibi cok dusundumde onunda ekmegine goz dikip elinden almak icimden gelmiyor dinimicede gunah zaten ama bi yandanda gitmesini istiyouz nebilim ya karmasik duygular ancak devletimiz cozer bunu bizlik olmuyor cidden

Kimi kime şikayet ediyor?
İş vereni SGK ya hem yasa dışı göçmen hemde sigortasız işçi hem beni hem afganliyi çalıştırdı diye şikayette bulunacak

Ancak... İş verenin orada bi tabidigi masa altı para yedirdigi birisi varsa önceden önlem alır ve sana sıkıntı olur çok zenginlerin bazıları maalesef böyle yapiyor

İş vereni SGK ya hem yasa dışı göçmen hemde sigortasız işçi hem beni hem afganliyi çalıştırdı diye şikayette bulunacak

Ancak... İş verenin orada bi tabidigi masa altı para yedirdigi birisi varsa önceden önlem alır ve sana sıkıntı olur çok zenginlerin bazıları maalesef böyle yapiyor
Kötüye bir şey olmaz, ampulcü ise haklı haksız konumuna düşer

geçmiş olsun

Arkadaşlar kartalda oturuyorum magaza isine girdim ve yanimda beninle ayni yasta olan sadece 1 aydir orda calisiyor olan afganli vardi lakin usta basi ve magaza sahibi beni afganliya ezdirmeye ondan emir almaya zorladi tabikide kabul etmedim bu konu artik canimi sıkıyor millet bedava isci calistiricam diye bizim askerde vatanimiz sag olsun diye kan doktugumuz ulkede elin afganlisi suriyelisi bizden degerli oluyor ve bize is yaptirmaya calisiyor balsarim boyle duzene artik cildiricam cidden basiniza boyle birsey geldimi turkiye bunun onune gecmesi lazim degilmi soyleyin dostlar bu arada o is yerinde sadece 3 gun calisabildim cunku emir verdikce bana ya onu olduresiye dovecektim yada isten cikacaktim 2 tercihi yaptim mecburen
malum şahsın koca amerigaya :D rusyaya karsı çıkacak gücü var 3 5 tane iti köpeği kolundan tutup atamıyor bi sebebi vardır illaki :D

Arkadaşlar kartalda oturuyorum magaza isine girdim ve yanimda beninle ayni yasta olan sadece 1 aydir orda calisiyor olan afganli vardi lakin usta basi ve magaza sahibi beni afganliya ezdirmeye ondan emir almaya zorladi tabikide kabul etmedim bu konu artik canimi sıkıyor millet bedava isci calistiricam diye bizim askerde vatanimiz sag olsun diye kan doktugumuz ulkede elin afganlisi suriyelisi bizden degerli oluyor ve bize is yaptirmaya calisiyor balsarim boyle duzene artik cildiricam cidden basiniza boyle birsey geldimi turkiye bunun onune gecmesi lazim degilmi soyleyin dostlar bu arada o is yerinde sadece 3 gun calisabildim cunku emir verdikce bana ya onu olduresiye dovecektim yada isten cikacaktim 2 tercihi yaptim mecburen
Aaaaa onlar senin din kardeşin kapımız sonuna kadar açık ne anlatıyorsun sen biz 15 Temmuzu mülteciler sayesinde kazandık kendinize gelin (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri