Üniversite yks hakkinda ?

Oktay52

80+
Reaksiyon skoru
26
Herkese selam dostlar ben 12 sinif ogrencisiydim bu sene ama mezuna kaldim ve alttan derslerim var lakin benim kuzenim acik lisede takir takir sinifi geciyor dunde yks ye girdi ama ben girmedim cunku diploma alamadim lise diplomasını almak icin yirtinmam gerekiyor sanirim bu acik lise bu kadar kolaymi cidden bende keske aciktan devam etseydim diyordum ama gecti artik eylulde tekrar ugrasmam gerekecek bu yil dipolma almak icin lisede sagolsun universiteyi bu yuzden 1 sene ileri atti karisik durumlar icindeyim (AÖL cidden bukadar kolaymi hekres ozaman ozaman bu sekilde okusun yani degilmi ?)
(Meslek Lisesi Web Programcılığı) okuyorum biraz ciğerli bi meslek zorun zoru yani 🫡
Dip not: kimseyi kiskanmiyorum yanlis olmasin sadece AÖL diger meslek veya duz liselerden nasil daha kolay olabilir ve iyi olabilir sasiriyorum

2. Dönem açığa geçtim. 4 dersin sınavına girip mezun olabildim ama kredim zaten yüksekti. 4 ders zorunlu olarak alıyorsun.

Vay cidden iyimis ozaman ben enayidim gittim 4 sene boyunca sen 4 dersi verdim 1 veya 2 ayda okul bitti nasi ya haksizlik ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri