Arama sonuçları: *

1. C

M.2 SSD takılıyken CPU sıcaklığı boşta yaklaşık 20 derece kadar artıyor.

M.2 SSD takılıyken CPU boşta sürekli 55–60 derece civarındaydı max 50 dereceye düşüyordu, değerler anlık olarak değişiyordu ve oyunlarda da fazla ısınıyordu. SSD’yi çıkardım, boşta sıcaklık 39 derece ye kadar düştü. Görünüşe göre M.2 SSD kaynaklı bir ısı artışı olmuş. Normal mi yoksa anakart/SSD...
  2. C

Ekranda bı anormallik var sanki

Evet görselde normalden daha fazla görülüyor ama her türlü rahatsız edici bi görüntü var
  3. C

Fazla gözüküyor normalden fotoğrafta
  4. C

Karşıdan oturup karşısına geçtiğimde, bilgisayarın karanlık odada ekranını bu şekilde görüyorum. Çok rahatsız oluyorum, görselde de gösterdiğim gibi. Asus'u aradım, görseli gönderdim, normal olduğunu söylediler, IPS ekran diyorlar ama ben yine de rahatsız oluyorum. Bana bir mail atılarak bir...
  5. C

City Bilişim Mağduriyet

Son durum şudur bana kargoya verilmemiş sdd ve M2 sdd üretici firmada deniliyor kısaca parça gönderilmedi
  6. C

City Bilişim Mağduriyet

Son durum Bu Perşembe 256 GB sata SSD’nin kargoya verildiği söylendi ancak hâlâ elime ulaşmadı. MNG’yi aradım, adımda herhangi bir gönderi görünmediğini söylediler. Firmaya sorduğumda “sisteme geç düşüyor” dediler. Üç gündür aynı cevabı veriyorlardı, bugün tekrar sordum; önce yine “geç düşüyor”...
  7. C

Rx580 8 GB kaça gider

2 k da değil hocam öldürdün sende fiyatını rx6600 nasıl
  8. C

Rx580 8 GB kaça gider

Şuanda tam karar veremedim
  9. C

Rx580 8 GB kaça gider

R5 3600 500 wat PSU takılı kasaya hangi ekran kartını önerirsiniz düşük bütçeli
  10. C

Rx580 8 GB kaça gider

Elimde 8 GB 2048 SP RX 580 var. Her oyunu oynatıyor, 70 derece civarında ısınıyor. Garantisi hâlâ devam ediyor ve çok az kullandım. Oyunda tek kulandim ve yükseltme için ikinci el seçenekler düşünüyorum. Ne önerirsiniz? R5 3600 500 waat psu Fivem 100 fps rust 60 FPS rahat akıcı oynatıyor...
  11. C

City Bilişim Mağduriyet

256 GB düz sdd göndericekler sata yapacak bişey yok 512 GB SATA kabul ederim dedim onunda kabul etmediler
  12. C

City Bilişim Mağduriyet

Bakalım 256 GB SATA gondericez denildi bende 512 GB kabul ederim dedim Çarşamba günü depoculari geliyormuş Çarşamba günü tekrar iletişime gecicem firma ile
  13. C

City Bilişim Mağduriyet

Yakın olsa bir dakika beklemezdim vereceğim yol parasına 4 tane M2 sdd alırım 256 gb
  14. C

City Bilişim Mağduriyet

Sizce ne yapmalıyım sabrım kalmadı
  15. C

City Bilişim Mağduriyet

Bilmiyorum sdd gondericeklermis düz sata M2 1 2 ay sonra gelirmiş servise gidicek diyorlar bende anlamadım bu işten thh basvursam diye düşünüyorum
  16. C

City Bilişim Mağduriyet

Alırken baktım özelliklerine öyle aldım ama bukadar sorun çıkaracağını tahmin etmemiştim ve sorun çıkarsa yardımcı olurlar diye düşündüm ama öyle olmadı
  17. C

City Bilişim Mağduriyet

Lag yaparmı
  18. C

City Bilişim Mağduriyet

Sata sdd kasma yaparmi nvme M2 göre
  19. C

City Bilişim Mağduriyet

80 gün M2 sdd bekledim şimdi bana sata sdd göndericekler 1 2 ay daha bekleyecem M2 sdd
  20. C

City Bilişim Mağduriyet

https://ty.gl/lj7sl8clr8qi2
Geri