City Bilişim Mağduriyet

Forumlarda bas bas bağırıyorlar almayın diye + YouTube videolarında da aynı şekilde biraz araştırsanız zaten neyin ne olduğunu öğrenirdiniz geçmiş olsun bir kez daha diyelim trendyol, hepsiburada gibi yerlerden PC alınmaz rgb'ye yanında verdiği ekipmanlara takılıp alıyorsunuz sonucu bu oluyor

Bir de soru cevap kısmında bir kişiye şunu yazmışlar:Cidden komedi gibi yahu bilgisayardan anlamayan birisi bile buna güler yemin ederim gerçekten.
Screenshot_20250929_120627.webp

Atılan link bile ben scam bir linkim , bana tıklamayın diye bağırıyor. Sene 2015 olsa ve bunu almış olsaydınız size geçmiş olsun derdim ama 2025 de hala yüzlerce , binlerce bu tarz olsay varken ve her yerde almayın derken , yayıncılar uzak duruk derken size hala gidip alıyorsanız , size ders olsun denir.

256 GB düz sdd göndericekler sata yapacak bişey yok 512 GB SATA kabul ederim dedim onunda kabul etmediler

Son durum Bu Perşembe 256 GB sata SSD’nin kargoya verildiği söylendi ancak hâlâ elime ulaşmadı. MNG’yi aradım, adımda herhangi bir gönderi görünmediğini söylediler. Firmaya sorduğumda “sisteme geç düşüyor” dediler. Üç gündür aynı cevabı veriyorlardı, bugün tekrar sordum; önce yine “geç düşüyor” dediler, ben de “5 gün oldu, nasıl geç düşüyor? ” deyince bu kez “MNG’nin bize verdiği şifre hatalı, sisteme giremiyoruz” bahanesini söylediler. Oysa ben bu ürünü iki buçuk aydır bekliyorum. “Bari m. 2 nvme SSD göndermiyorsanız, 512 GB sata gönderin” dedim, onu da kabul etmediler. Mecburen 256 GB sata SSD’yi kabul ettim. Yine de bu durumdan hiç memnun değilim. Sonuçta ürünü 2 yıl garantili diye aldım, böyle sorunlarla uğraşmak istemezdim. Eğer kargoya gerçekten verilmemişse ve yarın elime ulaşmazsa, gidip THH şikayet edeceğim ve kasayı iade etmeyi düşünüyorum. Böyle bir hizmet kabul edilebilir değil

Son durum Bu Perşembe 256 GB sata SSD’nin kargoya verildiği söylendi ancak hâlâ elime ulaşmadı. MNG’yi aradım, adımda herhangi bir gönderi görünmediğini söylediler. Firmaya sorduğumda “sisteme geç düşüyor” dediler. Üç gündür aynı cevabı veriyorlardı, bugün tekrar sordum; önce yine “geç düşüyor” dediler, ben de “5 gün oldu, nasıl geç düşüyor? ” deyince bu kez “MNG’nin bize verdiği şifre hatalı, sisteme giremiyoruz” bahanesini söylediler. Oysa ben bu ürünü iki buçuk aydır bekliyorum. “Bari m. 2 nvme SSD göndermiyorsanız, 512 GB sata gönderin” dedim, onu da kabul etmediler. Mecburen 256 GB sata SSD’yi kabul ettim. Yine de bu durumdan hiç memnun değilim. Sonuçta ürünü 2 yıl garantili diye aldım, böyle sorunlarla uğraşmak istemezdim. Eğer kargoya gerçekten verilmemişse ve yarın elime ulaşmazsa, gidip THH şikayet edeceğim ve kasayı iade etmeyi düşünüyorum. Böyle bir hizmet kabul edilebilir değil
KANKA sen thh ye gitmekte zaten çok çok geç kaldın ilk mağdur olduğunda başvuracaktın

Son durum şudur bana kargoya verilmemiş sdd ve M2 sdd üretici firmada deniliyor kısaca parça gönderilmedi

Geri