City Bilişim Mağduriyet

Tüm parçalar eski nesil, bu yüzden alırken zaten ikinci el parçalarla toplanacağı çok belli. Bu tarz sistemlerin Turbox’tan bir farkı yok. Geçmiş olsun, bir dahakine çok bilginiz yoksa foruma ya da bir bilene danışmanız daha iyi olur. Umarım sorununuzu hallederler.

Tüm parçalar eski nesil, bu yüzden alırken zaten ikinci el parçalarla toplanacağı çok belli. Bu tarz sistemlerin Turbox’tan bir farkı yok. Geçmiş olsun, bir dahakine çok bilginiz yoksa foruma ya da bir bilene danışmanız daha iyi olur. Umarım sorununuzu hallederler.
Alırken baktım özelliklerine öyle aldım ama bukadar sorun çıkaracağını tahmin etmemiştim ve sorun çıkarsa yardımcı olurlar diye düşündüm ama öyle olmadı

yok hocam ne alakası var, siz hangi ssdyi alacaksınız?
Bilmiyorum sdd gondericeklermis düz sata M2 1 2 ay sonra gelirmiş servise gidicek diyorlar bende anlamadım bu işten thh basvursam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Sizce ne yapmalıyım sabrım kalmadı
Yapacağın çok bir şey kalmamış üstünden çok zaman geçmiş ders olsun bir daha böyle yerlerden saçma sapan sistem almazsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde THH başvurabilirsin ama ne çıkar bilemem tabii

Bilmiyorum sdd gondericeklermis düz sata M2 1 2 ay sonra gelirmiş servise gidicek diyorlar bende anlamadım bu işten thh basvursam diye düşünüyorum
başvurmaman hata dostum ben bu kadar mağdur olacaktım dükkanlarına giderdim yol parama kadar alırdım

Hocam nasıl bir pc aldınız ki böyle sorun yaşıyorsunuz? aldığınız sistemi bi atar mısınız
16k r5 3600 rx 580 olarak görünüyor. İyi bir ders olmuştur böyle pc'lerin alınmaması gerektiği yıllardır anlatılıyor. Allah bilir 0 olduğunu düşündüğü için almıştır ama 6-10 yıllık parçalar

Bakalım 256 GB SATA gondericez denildi bende 512 GB kabul ederim dedim Çarşamba günü depoculari geliyormuş Çarşamba günü tekrar iletişime gecicem firma ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,227
Üyeler
192,653
Son üye
psedumertus
Geri