Arama sonuçları: *

1. A

Gigabyte B850 Gaming X WIFI6E AMD AM5 DDR5 ATX Anakart alınır mı

edinemedim ama fikir değiştirdim ful msı sistem toplayacağım hocam
  2. A

GAINWARD 5070 Ti ekran kartlı R5 7600X işlemcili sistem nasıldır?

idare eder bence soğutucu tahmini 3 ile 4 iş günü içinde gelebilir yani firmanın ve kargo firmasının o günkü ve o süre içerisindeki yoğunluğuna bağlı değişiklik gösterebilir
  3. A

GAINWARD 5070 Ti ekran kartlı R5 7600X işlemcili sistem nasıldır?

sistem güzel yeterli bence ama stok soğutuculu bir sistem seçip ayriyeten şu linkteki https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-iii-pro-240-a-rgb-intel-amd-uyumlu-240mm-radyatorlu-2x12cm-p12-pro-a-rgb-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-siyah-acfre00182a.html sıvı soğutmayı alırsın takmayı...
  4. A

Biligisayar önerisi söyler misiniz?

bütçeniz ne kadar ona göre yardımcı olayım
  5. A

Gigabyte B850 Gaming X WIFI6E AMD AM5 DDR5 ATX Anakart alınır mı

dün bana bir arkadaş birkaç tane anakart önerisinde bulundu benimde hoşuma giden gigabyte b850 gaming x wifi6e amd am5 ddr5 atx anakart oldu sunduğu özelliklerde hoşuma gitti açıkçası ben bu anakart ı ryzen 7 9800x3d ile kullanmayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir bu anakart bu işlemciyi...
  6. A

7-8k Monitör Önerisi

İlla asus olsun dersen ikisinide tercih edebilirsin
  7. A

3 direksiyon seti arasında kaldım yardım lazım

Vallahi çok sağolasın yardımın için çok teşekkürler hocam
  8. A

RTX 5080 ve RTX 5070 Tİ arasında kaldım

Çok sağolasın
  9. A

Anakart önerisi 17k

Bu üç Anakart dab en uygunu Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart ve ben bunu almayı düşünmüyor da değilim açıkçası Ryzen 7 9800x3d ile kullanacağım
  10. A

Eyvallah hocam
  11. A

Hocam sorunda burda karar veremedim 1759464696 RTX 5070 ti almaya kafam daha çok yattı ama OLED lerde yanma sorunundan korkuyorum
  12. A

Super modellerini bekleyemiyeceğim bu konuda biraz sabırsızım ikisi arasın seçim yapacak olursak hangisi sizce
  13. A

Anakart önerisi 17k

Sen adamın hocam kralsın
  14. A

OLED monitörüm yok almayı düşünmüyorum bende samsung Odyssey g5 curved 165 hz var bana yetiyor makul ghosting var ama beni bu zamana kadar hiç rahatsız etmedi 1759462927 Ya benim bu konudaki çıkarımım şu rtx 5080 rtx 5070 ti in super over clock lu hali ama yinede içimde bir karamsarlık var
  15. A

Ne Kadar Çok Fan O Kadar İyi Mi Demektir?

Bana kalırsa değmez ama yinede senin tercihin eğer güçlü bileşenler kullanıcaksan soğutması zor olur ama bir yandan da avantajlı hava alıcak alanlar geniş ve ergonomik heryere götürebiliyorsun
  16. A

7-8k Monitör Önerisi

Bence güzel ama bu monitör konuları çok ama çok önemli ölçüde piksel ve ghosting olmamasına dikkat etmek lazım ghosting senin için sorun değilse samsung Odyssey g3 27 inç 165 hz de tercih edebilirsin fakat samsung uygun fiyatlı monitörlerinin panellerini fason ürettiriyor bir sorun yaşarsan...
  17. A

Ne Kadar Çok Fan O Kadar İyi Mi Demektir?

Hocam iyi düşünmüşsün bence mantıklı ama fanların konumlandırmalarını çok ama çok iyi yapman lazım mini kasalarda hava akışı en önemli etkenlerden biri hava akışını çözersen iyi bir hesap kitap yaparsan mis gibi olur
  18. A

Anakart önerisi 17k

Pardon hocam uykusuzum da beni kafam baya gitmiş AMD ve ATX gerisi fark etmez 1759461722 Ryzen 7 9800x3d ile kulanıcam renk siyah olsun sistemim siyah olcak komple eğer siyah sisteme beyaz Anakart yakışır dersen benlik sıkıntı yok
  19. A

Anakart önerisi 17k

kısıtlı dedim 17500TL yi geçmesin 17500 altıda olabilir demek istedim dalgınlığıma gelmiş hocam pardon
  20. A

3 direksiyon seti arasında kaldım yardım lazım

moza r3, thurstmaster t300rs gt ve moza r5 arasında kaldı yeni başlıycam keyif yapıcam stand almama gerek varmıdır siz bu üçünden hangisini önerirsiniz ben moza r3 alıcaktım fakat bir kişi moza r3 hakkında şu yorumu yapmış; Bütün yayıncıların öve öve bitiremediği Moza'nın reklamı iyi yapılmış...
Geri