Anakart önerisi 17k

atherion

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
17500
DDR 5 bir sistem topluyorum ve bana ideal mosfet soğutuculu güzel bir anakart lazım bütçem kısıtlı biraz bütün markalar olur marka fark etmez ama daha çok msı ecosystem ine uygun bir sistem kurucam

knk yanlış anlama şimdiden hayırlı olsun da ddr5 yazıp bırakmışsın intel de oluyo amd de ne önerelim şimdi sana? işlemcin ne olacak ATX mi istiyon matx mi gen 5 ssd alacaksan gen5 destekli olsun mu?

knk yanlış anlama şimdiden hayırlı olsun da ddr5 yazıp bırakmışsın intel de oluyo amd de ne önerelim şimdi sana? işlemcin ne olacak ATX mi istiyon matx mi gen 5 ssd alacaksan gen5 destekli olsun mu?
Pardon hocam uykusuzum da beni kafam baya gitmiş AMD ve ATX gerisi fark etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk farkeder mi ve hangi işlemci ile kullanacaksınız
Ryzen 7 9800x3d ile kulanıcam renk siyah olsun sistemim siyah olcak komple eğer siyah sisteme beyaz Anakart yakışır dersen benlik sıkıntı yok

Bu üç Anakart dab en uygunu Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart ve ben bunu almayı düşünmüyor da değilim açıkçası Ryzen 7 9800x3d ile kullanacağım

Bu üç Anakart dab en uygunu Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart ve ben bunu almayı düşünmüyor da değilim açıkçası Ryzen 7 9800x3d ile kullanacağım
olur her türlü işini görür

Geri