- Bütçe
- 50000
moza r3, thurstmaster t300rs gt ve moza r5 arasında kaldı yeni başlıycam keyif yapıcam stand almama gerek varmıdır siz bu üçünden hangisini önerirsiniz ben moza r3 alıcaktım fakat bir kişi moza r3 hakkında şu yorumu yapmış; Bütün yayıncıların öve öve bitiremediği Moza'nın reklamı iyi yapılmış bir Çin malı olduğunun görmüş oldum. Ürünü açıp kurdum ve direksiyonu oyun içinde kullanmaya başlayınca 1-2 dk içinde direksiyon üstündeki tuşların takılı kalmasından kaynaklı kullanılamadığını fark ettim. Moza'nın Dc kanalı üzerinden verilen tüm çözümleri denedim ancak sonuç yok. Üretim kaynaklı (base içinde bulunan slipring denilen bir parçadan) olduğunu öğrendim ve hemen sıfır ürün olduğu için eksiksikiz bir şekilde kargolayıp iade ettim. Satıcı firma işi sürüncemede bırakmak adına cihazı servise yönlendirilmiş. Serviste işlem görmüş bir cihazı kesinlikle kabul etmeyeceğim. Servisten gelene kadar da kullanmadığım bir ürünün taksidini ödemek zorunda kalacağım. Bu tür satıcılardan bir şey almayın. Vatan üzerinden aldığım ek debriyajı ise koşulsuz iade kabul ettiler. Yaşadığım sorunu yaşayan da çok kullanıcı varmış. Direksiyon base ile bağlantı kesiyor. Sonuç olarak bu satıcıdan ve bu markadan uzak durun. demiş bu konu üzerine kafam karıştı moza r5 almayı düşünüyorum bir yandan da t300rs gt de gözüm var kafam karışık ve yeni başlayan biri için moza srp pedal kitine ihtiyaç varmıdır bu konuda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum