Arama sonuçları: *

• Users: Cupra
  • Order by date
  1. Cupra

Bu priz güven veriyor mu?

Brennenstuhl al çok kaliteli
  2. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Hocam sistemi aldim bugun teslim edildi suan sitede 33 bine satiyorlar o 5 bin tl karım oldu sayenizde
  3. Cupra

Yüksek kapasiteli Powerbank önerisi

Stok yok
  4. Cupra

Yüksek kapasiteli Powerbank önerisi

Dostlar iphone 15 pro ve s 24+ telefonlarim var bunlari adaptor gibi hizli sarj edecek , mAh i yuksek olan guzel bi powerbank onerirmisiniz markasi iyi olsun fiyat cok uçuk olmasin
  5. Cupra

Antidepresan nasıl bırakılır?

Ne yazdi bilmiyorum ama Connor yazdiysa haklidir
  6. Cupra

Yardım Yapıcı kart borcu

Kac yasinda adamsın paran yoksa neden ödeyemeyeceğin şeyleri satın alıyorsun umarım ne var ne yok toplayıp götürürler
  7. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Valla hocam pek güven vermedi ya hic böyle bozulsun garantiye vereyim degissin falan o islere girmek istemiyorum ama fiyat iyiymis
  8. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Hocam pivot olmasi benim icin onemli degil ben aslinda 7 8 ay once vievsonic in 165 hz 27 inc 2 k monitorunu 5 bine almistim 2 tane amazondan ama suan onlar bayagi firlamis 16 17 bin olmus markayida seviyorum dedim yine vievsonic olsun banada fiyati makul geldi yinede bi sorayim dedim keske...
  9. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Evet bende begendim 2 tane daha sorum var birincisi 700 tl farkla islemciyi r5 7500 yapmak veya 5600x yapmak mantiklimi hangisi daha iyidir bide bu monitorlerden 2 tane alacagim bu sisteme sence fiyat performansı iyi mi? VievSonic
  10. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Bu guzelmis hocam dahada ustu yoktur bence bu fiyata bunu alayim o zaman sagolun
  11. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Ne önerirsin
  12. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Dostlar, İncehesap’tan şöyle bir sistem topladım: Hız benim için önemli olduğundan SSD olarak Samsung 7150 MB/s – 6300 MB/s hızında bir model seçtim. Kasayı ise Frisby markasına güvenmediğim için Cougar tercih ettim. Sizce RX 5050 ekran kartı iyi midir? Bir de şunu sormak istiyorum: Kasayı...
Geri