Arama sonuçları: *

1. Utku Aydın

Hepsiburada'dan İPhone 15 alınır mı?

120 Hertz ekranı bir kere kullanırsan 60'a düşemezsin. Ben 15 Pro kullanıcısıyım, düşük güç modunda ekran 60 Hertz'e düşüyor, çok fark ediyor benim için bu yüzden kullanamıyorum.
  2. Utku Aydın

Özellikleri kısık Apple üzerinde durmuyor. 120 Hz, 3 kamera yok.
  3. Utku Aydın

Düz iPhone modelleri artık alınmaz. Yerinde olsam 14 Pro kovalardım. 29 Bin TL de iyi gözüküyor.
  4. Utku Aydın

2000 TL Kulaklık Önerisi

İlk önceliğim müzik sonra oyun. Prime day indirimlerinde pek bir şey bulamıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
  5. Utku Aydın

James Donkey monitörde ölü piksel

Paketleyip gönderdim diyorum zaten, ölü piksel olup olmadığını sormak için konuyu açtım.
  6. Utku Aydın

James Donkey monitörde ölü piksel

Gaming gecesinde Epic E20 monitörü aldım. İncehesap sitesinde 0 ölü piksel garantili yazıyordu fakat bana ulaşan üründe şu şekilde (ölü piksel olduğunu varsayıyorum) bir siyahlık çıktı. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp ürünü paketledim ve gönderdim. Siz de bakabilir misiniz, bir çizgi boyunca...
  7. Utku Aydın

Ana Konu 🔥 Yayında ! Donanım Arşivi Foruma Özel Sistem !

Son 3 aydır aktif değilim, sebebi telefonumu değiştirmem 2FA'nın açık olmasıydı. Eski telefona erişimim olmadığı için foruma da giremedim. Sistemi almadaki değişmeyen kriter son 3 aydaki aktiflik mi yoksa kullanıcının önceki aktifliğine, açtığı rehberlere attığı mesajlara vs. de bakılacak mı...
  8. Utku Aydın

🔥İndirim Aliexpress 0,01 Dolar Ürün Almak (Süpriz Kutu VAR!-İçinde Telefon Bile Var.)

Tüm ürünlerde vergi var en az 6 TL o sitedeki vergisiz fiyat
  9. Utku Aydın

🔥İndirim Aliexpress 0,01 Dolar Ürün Almak (Süpriz Kutu VAR!-İçinde Telefon Bile Var.)

Cut it kampanyasından oy toplayarak daha pahalı eşyaları 3,60 liraya alabilirsiniz
  10. Utku Aydın

Kalıcı Ücretsiz CONTROL Ücretsiz Oldu!!

Epic alev aldı 🔥
  11. Utku Aydın

VDSL ve Fiber hız farkı

Kablo bağlayıp deneyin, yine düşük değerler alıyorsanız şey yapmışlar
  12. Utku Aydın

Mate 10 Lite değiştirilir mi?

2018 Hazirandan beri Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum. Bataryası ömrümü tamamladığı için şişmişti ve 1 hafta önce değiştirdik. Fakat bazen yeni batarya yüzde 80'den 90'a çıkıyor, yüzde 30'da iken aniden 0'a düşüyor falan. Ayrıca telefon biraz eskidi ve uygulamalarda donuyor. Pek üst düzey oyun...
  13. Utku Aydın

Everest Rampage ETX-750 80+ Gold PSU 669TL!

Zaten ben yaklaşık 1 sene önce bu Psuya iyi demiştim bir konuda, haha falan attılar patlıyor dediler. Sonra hepsi yanlış bilgilendirmeden uyarı yemişti.
  14. Utku Aydın

Everest Rampage ETX-750 80+ Gold PSU 669TL!

Bu Rampage'in en iyi PSU'su, gigabyte'ın üst seviye bir güç kaynağıyla aynı iç yapıyı kullanıyor. Tier Listte de A sınıfındaydı sanırım. Patlıyor falan demeyin.
  15. Utku Aydın

Android - R - Kısıtlaması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Data dediğimiz klasör hangisi oluyor? Oyunlara Save yüklüyorum ben sıkıntı çıkar mı
  16. Utku Aydın

GameGaraj Pollux 3T10 Hangi SSD'yi seçmeliyim?

Patriot Burst 480 GB
  17. Utku Aydın

GameGaraj Pollux 3T10 Hangi SSD'yi seçmeliyim?

Stokta yok, yazmayı unutmuşum.
Top Bottom