T.P.G.
80+ Titanium
Aç bak dayı Tier B.Yoo bence olmamalı
Aç bak dayı Tier B.Yoo bence olmamalı
Aç bak dayı Tier B.
Sen PSU inceliyordun. Bu modüler olmayan tam performans veremeyen PSU B tier iken yok markadan dolayı ezmeyin diyorlar ama kapasitörleri acayip abartılan Corsair RM ile B tierde?Corsair RM nası tier b la
PSU tier list yaz cikiyo knkNerede?
Şimdi baktım Tier A imiş, Tier B diye kalmış aklımda nedense.Nerede?
İllallah ettim nerden de aklıma geldi açayım dediysem .d@Mehmet Yılmaz Hocam kapatmayı düşünüyor musunuz? Bence düşünmelisiniz. Bu kavga burda uzar uzar gider.
Beni takmasaydınız bu konu zaten 12 sayfa olmazdı. Ben hahaha'yı komik bulduğum için atıyorum. İlgi istesem burada olmam. Burası ilgi çekeceğim son yer.Bu herif hala haha atıyor kendini komik sanıp ama kimsenin onu takmadığının farkında değil biliyorum normal hayatında kimsenin ilgisini çekmediğin için burda azıcık konuşulmak mı istiyorsun yoksa ?
Sen PSU inceliyordun. Bu modüler olmayan tam performans veremeyen PSU B tier iken yok markadan dolayı ezmeyin diyorlar ama kapasitörleri acayip abartılan Corsair RM ile B tierde?
Ayni değil zaten forza 1. Sama 2. 24k 3. SıradaCorsair RM bence b tier bir PSU değil.
Tek eksiği hold-up time kapasitörü kalitesiz fakat ufak bir sorun. Bence en az a- olmalı. ETX-750 ile Sama Forza iç yapısının aynı olduğuna dair kanıt görmedim.
Kavga devam etmiyor ki?@Mehmet Yılmaz Hocam kapatmayı düşünüyor musunuz? Bence düşünmelisiniz. Bu kavga burda uzar uzar gider.
B de şuan forza serisi tier a daBu Rampage'in en iyi PSU'su, gigabyte'ın üst seviye bir güç kaynağıyla aynı iç yapıyı kullanıyor. Tier Listte de A sınıfındaydı sanırım. Patlıyor falan demeyin.