Bi şey demedim hala indirim var sanabilirsin :d? Sorunun cevabı ise msi daha iyiAldım zaten?
Bi şey demedim hala indirim var sanabilirsin :d? Sorunun cevabı ise msi daha iyiAldım zaten?
MSI çok daha iyi bir PSU. 10 yıl garantili, 6 korumalı, Japon kapasitörlü ve A tier bir PSU ve Modüler.Aldım zaten?
Sisteme göre değişir bu power kötü değil b tier bir kalitesi var orta üst arası senin aldığında güzel 650w bu 750w ztn hiçbir sistem şuan 535w dan yüksek harcayamaz 3090 bile 535 harcıyorAldım zaten?
Atsınlar hocam o arkadaş elinde hiç bir kanıtı olmadan sadece markaya bakarak kötüleyen bir değişik forum kullanıcısı.Şimdi senin bu dediğine haha atıcaklar (veya şuan benim yazdığıma)
gamepower hakkında ne düşünüyorsunuzEverest galite hocam
Modeli tier listte okudum ama görmedim gözümden kaçmış galibaMSI çok daha iyi bir PSU. 10 yıl garantili, 6 korumalı, Japon kapasitörlü ve A tier bir PSU ve Modüler.
Şimdi fiyatına baktımda kanka onun içinde elmasmı var töbe 1 watt başına bildiğin 2-2,30tl falan ne olursa olsun almamRog Thor 850W'ı 1k'ya bulursan haber et
gamepower hakkında ne düşünüyorsunuz
Kapatabilsem inan kapaticam ama olmuyormuş rapor da etmek istemedim ban veya uyarı yerim gereksiz sebeblerden diye merakla bekliyorum ne kdr surcekKavga aşırı gereksiz uzamadı mı ? Gerekli cevaplar verildi ancak hala aynı...
Karışık mı?Valla siz goril tartışmanıza devam edin pizza yiyorum ben
EvetKapatabilsem inan kapaticam ama olmuyormuş rapor da etmek istemedim ban veya uyarı yerim gereksiz sebeblerden diye merakla bekliyorum ne kdr surcek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karışık mı?
Bu mu Tier B? İyi o zaman Corsair RM A+ tier filan o zaman.