Arama sonuçları: *

1. K

Rampage V900S F1 2020

Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım direksiyonu almak istiyorum hem özellikleri hem de bütçem dolayısıyla, f1 oyunlarında çalışıyor mu, çalışıyorsa titreşim özelliği çalışıyor mu, kullanan veya bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
  2. K

Kasa LED Kablosu

Çok teşekkür ederim
  3. K

Kasa LED Kablosu

Arkadaşlar merhaba kasanın ledi için böyle bir kablo var fakat nereye takılacağını bulamadım yardım eder misiniz
  4. K

Öneri Monitör öneri

Sistemim i3 9100f gtx 1650 super lol oynuyorum genelde ayda bir falan da csgo dediğim gibi o fiyat farkına değer mi 144hz almak
  5. K

Öneri Monitör öneri

Arkadaşlar merhaba 144hz monitör mü almalıyım yoksa 75hz yeterli mi çok fazla fps aksiyon tarzı oyun oynayan birisi değilim nadir olarak oynarım genelde lol falan oynuyorum tavsiyeniz nedir
  6. K

Vatan ve mediamarkt taksit seçenekleri

Ben de öyle düşünüyorum ama sitelerinde olmayınca insan tereddüt ediyor
  7. K

Vatan ve mediamarkt taksit seçenekleri

Arkadaşlar merhaba vatan ve mediamarktta visa teb kredi kartı taksit seçeneklerinde görünmüyor bu karta taksit yaparlar mı yoksa sadece sitelerinde görünen kartlara mı yapıyorlar
  8. K

Pc açılmıyor

Belki de hiç tepki vermemesinin nedeni ekran kartı olmamasıdır sonuçta işlemci ve anakartın dahili bir ekran kartı yok 1591138662 Anakart montajını yapmadan önce bunların hepsini çıkardım
  9. K

Pc açılmıyor

Güç kaynağını kontrol ettim ama anakartın iki vidasını takmadım çünkü kasanın yapısı gereği o iki yuvaya daha uzun vida gerekiyor peki anakartın altında boşta olan vida yuvasının ne ilgisi olabilir
  10. K

Pc açılmıyor

İsmini bilmiyorum çift taraflı bir şey gibi onu herhangi bir şeye takmamız gerekiyor mu
  11. K

Pc açılmıyor

3 mb nin altına düşürmek için pikseli düşürmek zorunda kaldım umarım anlaşılıyordur bir de benim ilk kasa montajım o yüzden burada da sıkıntı olabilir emin değilim
  12. K

Pc açılmıyor

MSI H310M Pro-vd 1591137320 Resim gönderemiyorum 3mb den büyük olamaz diyor
  13. K

Pc açılmıyor

Hayır herhangi bir fonksiyon olmuyor
  14. K

Pc açılmıyor

Kontrol ettim bir sıkıntı yok ama kasamda reset tuşu olmadığı için dolayısıyla reset sw de yok güç kablolarında bu bir şeyi etkiler mi
  15. K

Pc açılmıyor

Evet psudan çıkan güç kablolarını taktım anakarta
  16. K

Pc açılmıyor

Fanın montajını yanlış yapmış olabilirim üzerinden çıkan bir kabloyu anakart üzerinde sysfan olan sokete taktım bunda bir sorun yok ama bunun dışında yine fanda bulunan çift taraflı bir şey var ona neyin takılacağını çözemedim
  17. K

Pc açılmıyor

İşlemci fanı da dönmüyor sistemin hiçbir şeyi tepki vermiyor
  18. K

Pc açılmıyor

O zaman fan montajında hata yapmış olabilirim çok karışık çünkü
  19. K

Pc açılmıyor

Ekran kartı alacağım almadan önce sistemi en azından açmayı deneyim demiştim o zaman parçalarda bir sıkıntı yoktur değil mi
  20. K

Pc açılmıyor

Henüz bir ekran kartı almadım bu arada fanlarım da dönmüyor bilgisayarda herhangi bir fonksiyon olmuyor
Geri