Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım direksiyonu almak istiyorum hem özellikleri hem de bütçem dolayısıyla, f1 oyunlarında çalışıyor mu, çalışıyorsa titreşim özelliği çalışıyor mu, kullanan veya bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar merhaba 144hz monitör mü almalıyım yoksa 75hz yeterli mi çok fazla fps aksiyon tarzı oyun oynayan birisi değilim nadir olarak oynarım genelde lol falan oynuyorum tavsiyeniz nedir
Arkadaşlar merhaba vatan ve mediamarktta visa teb kredi kartı taksit seçeneklerinde görünmüyor bu karta taksit yaparlar mı yoksa sadece sitelerinde görünen kartlara mı yapıyorlar
Belki de hiç tepki vermemesinin nedeni ekran kartı olmamasıdır sonuçta işlemci ve anakartın dahili bir ekran kartı yok
1591138662
Anakart montajını yapmadan önce bunların hepsini çıkardım
Güç kaynağını kontrol ettim ama anakartın iki vidasını takmadım çünkü kasanın yapısı gereği o iki yuvaya daha uzun vida gerekiyor peki anakartın altında boşta olan vida yuvasının ne ilgisi olabilir
3 mb nin altına düşürmek için pikseli düşürmek zorunda kaldım umarım anlaşılıyordur bir de benim ilk kasa montajım o yüzden burada da sıkıntı olabilir emin değilim
Fanın montajını yanlış yapmış olabilirim üzerinden çıkan bir kabloyu anakart üzerinde sysfan olan sokete taktım bunda bir sorun yok ama bunun dışında yine fanda bulunan çift taraflı bir şey var ona neyin takılacağını çözemedim