Pc açılmıyor

İsmini bilmiyorum çift taraflı bir şey gibi onu herhangi bir şeye takmamız gerekiyor mu

Kasanın açılmamasıyla alakası yoktur.

Güç kaynağının açma kapama tuşu varmı ? orayı kontrol ettiniz mi . Ayrıca Montaj yaparken anakart'ı altında boşta kalan vida yuvası kalmadığına eminmisin.

Kasanın açılmamasıyla alakası yoktur.

Güç kaynağının açma kapama tuşu varmı ? orayı kontrol ettiniz mi . Ayrıca Montaj yaparken anakart'ı altında boşta kalan vida yuvası kalmadığına eminmisin.
Güç kaynağını kontrol ettim ama anakartın iki vidasını takmadım çünkü kasanın yapısı gereği o iki yuvaya daha uzun vida gerekiyor peki anakartın altında boşta olan vida yuvasının ne ilgisi olabilir

PSU'daki gücü boşalt; Kasayı fişten çıkar başlatma düğmesine 6-7sn basılı tut. Fişe tak, ve çalıştır bakalım fanlar dönecek mi?

Güç kaynağını kontrol ettim ama anakartın iki vidasını takmadım çünkü kasanın yapısı gereği o iki yuvaya daha uzun vida gerekiyor peki anakartın altında boşta olan vida yuvasının ne ilgisi olabilir

Şöyle. Resimdeki parçadan takılı ise. Anakart'ta temas ediyor ise kısa devre yapabilir.

Ekler

• asdasd.webp
    asdasd.webp
    4.3 KB · Hit: 54
Belki de hiç tepki vermemesinin nedeni ekran kartı olmamasıdır sonuçta işlemci ve anakartın dahili bir ekran kartı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle. Resimdeki parçadan takılı ise. Anakart'ta temas ediyor ise kısa devre yapabilir.
Anakart montajını yapmadan önce bunların hepsini çıkardım

Geri